Reklama

Reklama

Maminčin mazánek

Trailer

Jeffrey Manus žije ve svých 29 letech stále se svou matkou a toto soužití mu naprosto vyhovuje. Jednoho dne však jeho pohodlnou existenci nabourá nový maminčin nápadník, který si začíná přisvojovat více, než by se Jeffreymu líbilo. Jejich spor se vyostřuje a u Jeffreyho se začínají nečekaně objevovat známky dospělosti... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máte tu něco, co není k zblití?" Drobná kritika rychlého občerstvení mne nikdy neomrzí, ale o tom tento snímek není. Je o týpkovi, kterého by jeho pravý otec, kdyby byl po ruce, jistě s chutí přejel autem a dobře by udělal. Jon Heder se snad narodil pro role zabržděných trotlů s ohromným egem, takže už skoro nevěřím tomu, že je hraje, ale to je jedno. Tohle je zkrátka zábava natolik prostoduchá, že mi chvílemi připadala skoro až milá. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Jon Heder má hodně specifický způsob vystupování a celkový styl podávání humoru. Jistě si najde své přízvnivce a odpůrce, ja patřím někde mezi .. Je zábavný, ale na druhou stranu to hraničí místy s trapností .. už vzhledově vypadá komicky, ale občas se tváří jak trouba. Stejně jako celý tento film, má své nedodělky, ale přes to dokáže pobavit. Ostatní postavy patří ke známým tvářím, což podtrhuje kvalitu, ale opět to nic výrazného nedodává. 'Maminčin mazánek' je tedy veselá komedie plná naschválů, soubojů a také jednoduché romantiky v průměrném podání. [57%] ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tak jsme tady !! Je tu sice jen jedna postel, ale.." - "A opravdu ti nevadí, že budeš spát na zemi ??" - "Ale já myslel, že budeš spát na zemi ty !!" - "Ale já mám rozštěp obratle !!" -"Já mám osteoporózu !!" - "Ale já jsem alergický na prach !!" - "Mně je sakra jednadevadesát !!" ;) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, co je tak špatného na tom, když děcka bydlí u rodičů i v tomhle věku? Proč se netočí břichorvoucí komedie o puberťácích s čerstvě zaschlou maturitou, co zdrhaj z domu, aby byli cool a chudáci rodiče za ně půl roku na to platí dluhy, protože si mistři nevydělaj ani na nájem? Dneska se spěchá do práce, do chomoutu, do porodnice, pro půjčky, z baráku co nejdál od rodičů, a všichni přitom máme pocit, že je to naprosto normální. Bohužel, naprosto normální jsou taky průměrné jednohouby typu Maminčina mazánka, u kterého se sice párkrát pobavíte, ale pod kterým si zároveň klidně můžete udělat poznámku, že vidět ho někdy v budoucnu znova by byla ztrátou času, tolik potřebného k nějakému tomu spěchání. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně mě to docela překvapilo, protože jsem se u toho dost slušně pobavila. Jon Heder byl pro tu roli dost dobrá volba, ty jeho výrazy byly naprosto dokonalý. Co mi teda celý ten film zkazilo byl ten příšernej (a předvídatelnej) konec, to bylo fakt strašný. Nevim proč mají Američani úchylky na happyendy. 3* btw. Simon Helberg snad nemůže mít ani jednu jedinou negeekovskou roli :D ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Kníhkupectvo, kde pracuje Jon Heder (Jeffrey) je v Long Beach v Kalifornii a kaviareň, kde pracuje  Anna Faris (Nora) je v Apple Valley v Kalifornii. (Raccoon.city)
  • Anna Faris (Nora) vlastní Hondu Civic z roku 1980. Jon Heder (Jeffrey) jazdí na konci filmu v požičanom veteránovi Buick Roadmaster Convertible [76-C] z roku 1948. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama