Reklama

Reklama

Maminčin mazánek

Trailer

Jeffrey Manus žije ve svých 29 letech stále se svou matkou a toto soužití mu naprosto vyhovuje. Jednoho dne však jeho pohodlnou existenci nabourá nový maminčin nápadník, který si začíná přisvojovat více, než by se Jeffreymu líbilo. Jejich spor se vyostřuje a u Jeffreyho se začínají nečekaně objevovat známky dospělosti... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Olík 

všechny recenze uživatele

Téměř třicetiletý „maminčin mazánek“ bojující o přízeň matky s jejím novým přítelem. Přišlo mi, že se obsazením známých hvězd (Diane Keaton, Jeff Daniels, Anna Faris) snaží režisér posunout Jona Hedera blýže k vyšší hollywoodské společnosti, bohužel mu zatím spíš sluší přiblblé kraviny stylu (J)elita ze střídačky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velice nudná a ve všech ohledech předvídatelná komedie, ve které jenom Jon Heder marní svým talentem. Zde jde totiž jenom o klišoidní příběh, jak se synáček neuměl odpoutat od své maminky. Víte jak bude probíhat a víte jak to dopadne. Souboje mezi Hederem a Danielsem, který to jediný docela dobře ustál, jsou vtipný jen občas a Diane Keaton je mi čím dál protivnější. Od téhle komedie ruce pryč. ()

Reklama

ladko odpad!

všechny recenze uživatele

No občas som mal pocit, že sledujem remake Mr. Woodcocka, ktorý už sám o sebe bol zúfalo nevtipný, ale Mama's Boy ho dokázal "prekonať". Taká neoriginalita a klišovitosť (milenka/dcéra...), až mi bolo na zvracanie. A k tomu žiadny(!) vtipný moment. Ešte aj scény, ktoré boli vtipné v traileri, tak v kontexte filmu boli absolútne nevtipné. Zaslúžený odpad. Gratulujem. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Já sem dlouho čekal,až mě naši vyhodí a ta pohoda,i když duševní tedy vůbec,tam byla.Nakonec sem šel sám,rodiče vůbec nějak,když neprudíš,nenasereš.Ale tendle zoula by mě prudil,jen by se objevil ve dveřích!Parádní punk soundtrack,akorát že by to jel ten troubelín, je mi skoro divný.Jo,a v Austinu,je dle českých překladatelů výborná indická hudební scéna.Neni spíš indiánská?Nebo že by přeci jen indie? ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně mě to docela překvapilo, protože jsem se u toho dost slušně pobavila. Jon Heder byl pro tu roli dost dobrá volba, ty jeho výrazy byly naprosto dokonalý. Co mi teda celý ten film zkazilo byl ten příšernej (a předvídatelnej) konec, to bylo fakt strašný. Nevim proč mají Američani úchylky na happyendy. 3* btw. Simon Helberg snad nemůže mít ani jednu jedinou negeekovskou roli :D ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Anna Faris (Nora) vlastní Hondu Civic z roku 1980. Jon Heder (Jeffrey) jazdí na konci filmu v požičanom veteránovi Buick Roadmaster Convertible [76-C] z roku 1948. (Raccoon.city)
  • Kníhkupectvo, kde pracuje Jon Heder (Jeffrey) je v Long Beach v Kalifornii a kaviareň, kde pracuje  Anna Faris (Nora) je v Apple Valley v Kalifornii. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama