Reklama

Reklama

Maminčin mazánek

Trailer

Jeffrey Manus žije ve svých 29 letech stále se svou matkou a toto soužití mu naprosto vyhovuje. Jednoho dne však jeho pohodlnou existenci nabourá nový maminčin nápadník, který si začíná přisvojovat více, než by se Jeffreymu líbilo. Jejich spor se vyostřuje a u Jeffreyho se začínají nečekaně objevovat známky dospělosti... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Já sem dlouho čekal,až mě naši vyhodí a ta pohoda,i když duševní tedy vůbec,tam byla.Nakonec sem šel sám,rodiče vůbec nějak,když neprudíš,nenasereš.Ale tendle zoula by mě prudil,jen by se objevil ve dveřích!Parádní punk soundtrack,akorát že by to jel ten troubelín, je mi skoro divný.Jo,a v Austinu,je dle českých překladatelů výborná indická hudební scéna.Neni spíš indiánská?Nebo že by přeci jen indie? ()

MrSalieri 

všechny recenze uživatele

Tak hloupé, blbé a neskutečné, až je to zábavné. Hederova snaha uchránit svou maminku před vztahem je k smíchu, spousta narážek a gagů potěší a díky sympatickému obsazení se na to i slušně dívá. Druhá polovina je už nudnější, až moc poučuje, obsahuje to klasické klišé, kdy se všichni pohádají, aby se za chvíli mohli zase usmířit a film mohl skončit typickým happy-endem. Přesto jsem se dobře bavil. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně mě to docela překvapilo, protože jsem se u toho dost slušně pobavila. Jon Heder byl pro tu roli dost dobrá volba, ty jeho výrazy byly naprosto dokonalý. Co mi teda celý ten film zkazilo byl ten příšernej (a předvídatelnej) konec, to bylo fakt strašný. Nevim proč mají Američani úchylky na happyendy. 3* btw. Simon Helberg snad nemůže mít ani jednu jedinou negeekovskou roli :D ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Někdo tu píše nemyslet a nechat se vést. Zas tolik bych nesouhlasil, myslet je třeba. Ona to není až tak moc bezduchá anebo plytká komedie. Na mě působila vcelku příjemně civilně. Bez účelné vulgarity a fekálního humoru. Sice je schéma jasné od začátku a ten konec větříte už od půlky filmu. Jenže to by tu nesměla být mile hrajicí Anna Faris , kterou bych klidně rád zbalil. Její indie girl je vskutku rozkošná. Jeff Daniels a Diane Keaton hrají svůj standart a rozhodně tento párek působí sympaticky. No a jsme u Hedera. Tomu tyhle role sedí anebo prostě žádné jiné nedostává. Měl by , ale brát i něco jiného. Oni mu ti divný intouši/chlapečci dlouho nevydrží. Ve 30ti už mu toho teenagera za chvíli neuvěří ani člověk se zeleným zákalem na marihuaně. I zde si drží svůj standart a někdy je vyloženě na přes hubu. Což sám ve filmu dostane dvakrát (osobně bych mu po pulhodině tu třetí dal sám). No jenže až se film dostane do půlky , pak opravdu začíná ona komedie. Soupeření chlapeček a matky nový milenec je paradní a škoda , že není rozvinuto více než na těch pár minut. A tady jsme u věci co sráží film. Nerozvinutí zajímavých témat. Už to soupeření mohlo být delší anebo život houmlesáka. No a další věcí je ten prokouknutelný konec. Nemusím to popisovat , to si určitě odvodíte už s popisu filmu. Těch celkem příjemných 90 minut (někdo zapomněl napsat stopáž tak jí píšu) u filmu odběhne celkem svižně a jsou tam momenty , kdy jsem se hlasitě smál (Heder to drží ač mu Dainels sekunduje zdatně). Někdo tu zminoval Pana tělocvikáře. No bohužel ten mi oproti tomuto přišel nevtipný a jediný kdo film držel byl Sean Williams Scott , který se pitvořil a ten zbytek evidentně nehrál se zápalem. Takže pokud je toto odvar s tělocvikáře pak je lepší než jeho prvotní konzum. Btw. velmi milé bylo vidět jednoho z Big Bang Theory a to Howarda Wolowitza v roli bojovníka (heh). Malýd dodatek za tu pěknou hudbu v podání Ramones a dalších kapel dávám pul hvězdy (jedna z mála komedii bez trapných pop-punk kapel těchto let). Takže výsledek : 3,5 ! ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Nedotažená komedie s ultraprotivným Jonem Hederem a naopak dobrým Jeffem Danielsem. Zdálo se mi, že když se začalo zabředávat do moralizování, scénář hned couvl. To je dobře, ale výsledkem je málo vtipné nic moc. Potěšil a pobavil Howard (Simon Helberg) v malé roli bojovníka s jednou opravdu vtipnou hláškou. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Kníhkupectvo, kde pracuje Jon Heder (Jeffrey) je v Long Beach v Kalifornii a kaviareň, kde pracuje  Anna Faris (Nora) je v Apple Valley v Kalifornii. (Raccoon.city)
  • Anna Faris (Nora) vlastní Hondu Civic z roku 1980. Jon Heder (Jeffrey) jazdí na konci filmu v požičanom veteránovi Buick Roadmaster Convertible [76-C] z roku 1948. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama