Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (17)

plakát

Babovřesky (2013) 

Bylo to jen ze zvědavosti, jestli se pan Troška třeba nepolepšil.

plakát

Čas dluhů (1998) 

Jestli to mělo být psychologické drama jako jednička, tak to naprosto selhává. Jako praštěná komedie to docela funguje.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

"You spin me right round, baby right round... Rotors are good, sir!”

plakát

Man Thing (2005) 

Nasranej strom kosí zlou naftovou společnost a každýho, kdo se mu připlete pod kořeny.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Poledňáková dřepí za volanatem parního válce a bezostyšně vykrádá jeden film za druhým (Bridget Jones, Láska nebeská, Notting Hill...) - některé pouze napodobuje, jiné scény ale přímo kopíruje. Ze stejných filmů dokonce krade songy, snaží se je nacpat do svých scén a ignoruje fakt, že se tam vůbec nehodí. Hudba "složená" pro film je opět ukradená, ne-li snad přímo vytažená ze soundtracku k filmu Lepší už to nebude.

plakát

Cesta (2009) 

Tohle předčilo očekávání. Ještě v žádným filmu jsem neviděl tak depresivní, temnou a beznadějou budoucnost lidstva - a přitom tak lehce uvěřitelnou. Mrazilo mě v zádech při představě, že bych zažil svět v téhle podobě. A jako naprosto geniální považuju prvních pár minut filmu podpořených prologem otce a skvělou hudbou.

plakát

Piráti na vlnách (2009) 

Láskou nebeskou si Richard Curtis nastavil laťku hodně vysoko a asi bylo trošku naivní čekat, že se jí Piráti vyrovnají. Curtis žongluje s moc míčky najednou a filmu téměř po celou dobu chybí lehkost a humor má (kupodivu) dost proměnlivou kvalitu. Naštěstí to zachraňuje skvělá herecká sestava a výborná hudba.

plakát

První muži na prahu vesmíru (2007) 

Dokument je zaměřený především na Joea Kittingera, jeho rekordní seskok z 30km výšky a všemu, co skoku předcházelo včetně hlavních důvodů. Joe v dokumentu také nepřímo kritizuje NASA za havárii raketoplánu Challenger a požár v kabině Apolla 1. NASA prý tenkrát neposlechla jejich rady, takže k neštěstím nemuselo dojít. Už se asi nedozvíme, jestli je to pravda, ale myslím, že to do dokumentu nepatřilo. Jinak je to ale velice zajímavá záležitost.