Reklama

Reklama

A-Team sleduje odvážnou skupinku bývalých členů speciální vojenské jednotky. Hannibal Smith je protřelý plánovač vynalézavých misí, na jejichž realizaci je minimum času, vyžadují mimořádné schopnosti a velmi zdatné vojáky. Templeton 'Hezoun' Peck dokáže sehnat kdykoliv cokoliv. B.A. Baracus je řidič a největší svalovec v týmu. A H.M. 'Šílenec' Murdock je zdatný pilot a kvalifikovaný potápěč. Společně sloužili své vlasti celých osm let, načež byli posláni do vojenského vězení za zločin, který nespáchali. Poté, co se jim relativně snadno podaří z vězení utéct, se pouští do nebezpečného pátrání, aby dokázali svou nevinu a očistili svá jména. Během toho je napříč zeměkoulí pronásleduje vysoce postavená vojenská důstojnice Charisa Sosová (jedna z bývalých Hezounových milenek). A právě když už se zdá, že mají všechny potřebné důkazy k prokázání neviny, zjišťují, že jejich nejnovější mise právě začíná. (HBO GO)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (1 275)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To chce sestřelit tu stíhačku? - Ne, snaží se pilotovat tank." Pilotování tanku, startování sanitky defibrilátorem a neustále dobrá nálada - to jsou chlapci z A-Teamu a já se bez mučení přiznávám, že mi s nimi bylo dobře. Jasně, že je to hrozná kravina, ve které není nikomu podezřelý ani černoch umývající ve Frankfurtu okna s raketometem v ruce, ale té zábavy nabízí opravdu hodně. Za mě je proto trošku škoda, že ke konci akce nekompromisně rozstřílela humor a všichni se statečně zatvářili, že to bylo míněno vážně. Nebojte, nebylo, to já poznám. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

K mému velikému překvapení kvalitní a enormně zábavná akční jízda. Trailery mě nechávaly chladným, ale nakonec mě tahle čtveřice sympaťáků dostala. Akční scény jsou tak strašně přestřelený, že se nešlo neusmívat. Finále pak je přestřelený možná až příliš, chvílema jsem vůbec nevěděl co se děje a proč se to děje, takže dojem šel mírně dolů, ale i tak je to pro mne osmdesátiprocentní film. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

There is no plan B! Unfortunately there is no plan A either! Sterilne! Uz som toto slovo pouzil viackrat v minulosti, ale ked ono tak na chlp presne vystihuje to, co A-Team (ne)ponuka. Ako-taka chemia medzi ustrednou stvorkou funguje, niektore vtipy vydarene. Zial, Carnahanova (a spol.) permanentna epilepsia nici kazdu akcnu sekvenciu (pricom existuju reziseri a filmy, kde je strih este dynamickejsi, ovsem celkova akcia plne prehladna) a navyse si hra s pixelmi v kvantite a (ne)kvalite mierou, aka by aj matematikovi uvazujucom cisto iba v dvojkovej sustave priniesla bolehlav. A presne z toho dovodu smerom ku mne nefunguje ani udajny odkaz/ variacia na 80´s. 5/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No konečně, jak já se načekal na pořádnou akci a když už sem se dočkal, tak hned takovejhle mega nášup na mě připravili, já prostě čumim, po tak dlouhým půstu mě to málem odrovnalo, ale nakonec jsem se dostal zase do svý správný provozní teploty a byl jsem zase na svým akčním standardu, navíc ani scénář neni nějakej stupidní, má to správnej spád, švih a totálně monstrózní akci, že i Arnold by moh závidět. K tomuhle filmu se dá dát jediná rada - držte si koule a čepice, pokud nějaký máte, rozjíždíme se. Já žádám spravedlnost a další díl. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Pro někoho je to možná neuvěřitelné, ale já jsem šel do tohoto filmu s tím, že z původního seriálu jsem všehovšudy viděl asi půlku dílu. Ani nevím proč, ale já spíše vyrůstal na MacGyverovi. Ale možná i tohle mi pomohlo, abych k tomuto filmu nepřistupoval s velkými nadějemi. A tahle strategie (nečekat nic) se mi (opět) vyplatila. A-Team mě překvapil skvělou akcí, vynikajícím obsazením (hlavně mě neskutečně potěšila Jessica) a především svým přístupem "ok, je to přestřelená akce, ale diváku, na to hoď bobek a pojď se bavit". A já se bavil. Sice mi na plné hodnocení cosi chybělo, ale přesto můžu s čistým svědomím dát filmu zasloužených 80 %. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (53)

  • Další z odkazů na původní seriál je Baracusova (Quinton "Rampage" Jackson) dodávka z Mexika. Je to 1994 Chevrolet Chevy VAN, která je předělána na 1983 GMC Vandura G-1500 (byla použita v původním seriálu). (c.tucker)
  • Vyzvánění na mobilu poručice Sosy (Jessica Biel) je písnička právě z alba, které jí "Hezoun" (Bradley Cooper) vyčitá, že mu při rozchodu vzala. (c.tucker)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Bradley Cooper opět v akci

Bradley Cooper opět v akci

19.08.2014

Každé hollywoodské studio by rádo mělo svého Jasona Bournea. A u Warner Bros. jej velmi pravděpodobně objevili v Macku Bolanovi. Původně vietnamský veterán, jenž se stal elitním protiteroristickým… (více)

Na Hromnice o pár projektilů více

Na Hromnice o pár projektilů více

03.06.2012

Joemu Carnahanovi se sice nepovedlo rozběhnout úspěšnou sérii s A-Teamem, ale letošním Mezi vlky dokázal, že jako filmař má co říct a ví, jak to říct. Naposledy jsme o něm psali v souvislosti s… (více)

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

02.02.2012

Akční klasiku Přání smrti se před několika lety pokoušel remakovat Sylvester Stallone. Má teď ale spoustu jiné práce a o projekt se začal živě zajímat Joe Carnahan (foto). Režisér A-Teamu a survival… (více)

Reklama

Reklama