Reklama

Reklama

Bývalý agent CIA Frank Moses (Willis) dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních agentů, aby s jeho pomocí vypátral ztracenou přenosnou jadernou zbraň. Aby uspěl, bude muset odolat hordám zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, kteří se superzbraně snaží zmocnit. (Bontonfilm)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (786)

nash. 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce víceméně zklamání. Zdlouhavě nezáživná nuda s několika lahůdkovými akčními sekvencemi. Málo zábavná, otravná Willisovými vztahovými potížemi i trapnou Zetou, ale zase občas zábavně ujetá a okořeněná výbornými hereckými momenty. Těm kralují ty, které předvádí dokonalá Helen Mirren. Ta by si se svou Victorií zasloužila zabijáckou sólovku. Malkovich a Hopkins s ní sice občas drží krok, ale většinou v jejím stínu. Takže zkrátit, prostříhat, vyhodit celou Zetu (stejně je tam zbytečná), přisypat trochu tempa a humoru, a mohlo by to zase šlapat. Akční důchodci mají potenciál. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tohle jsou filmy, kde mně nějak výrazně nejde o děj, ale bavím se jen pohledem na holky a kluky v důchodu jak se vzájemně pudrujou a nebo kohokoliv, kdo se jim připlete do cesty, to je celkem fuk. Kdo by to řekl do Helči, že dá takovou roli a to na 100% :-) Přes těch sto už je snad jen John s jeho obličejovou mimikou a suprovými hláškami. Bruceovi zase stačí, že se jen postaví před kameru a my holky za kamerou nestačíme achjojovat:-) Monitor mám sice jak cedník, ale já se bavila a viděla se v Mary Louise Parker a v jejím přístupu k vyjednávání a zbraním:-) Po herecké stránce to bylo snad vynikající i díky tomu, že je to natáčení muselo bavit, dokonce i ten většinou vážný Anthony vypadal, že si tu svou roli geniálně šíleného vědce zahrál s velkou chutí. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nuda. Velká a nečekaná. John Malkovich bavil, Anthony Hopkins bavil... Ale jinak téměř nikdo a nic. Bruce Willis nám to nejzajímavější předvede ve scéně čištění skladu v úvodu, Mary-Louise Parker je po celou dobu neskonale nesnesitelná, ačkoliv v prvním RED byla sympatická, Helen Mirren scénář kromě scénky z blázince nic zajímavého nepřipravil, Catherine Zeta-Jones působila zbytečně, o korejském "komsi" ani nemluvě. V polovině filmu jsem zíval nudou - doopravdy, to není jen nějaký příměr. Akční scény nenápadité, humor spíše situační a navíc velmi podivný, dokonce i hudba Alana Silvestriho mě tentokrát spíše zklamala. Po nečekaně svěží jedničce zkrátka přišla ještě nečekaněji nudná dvojka a já se bojím, že přijde i díl číslo tři, jenž mě nebude zajímat či bavit ani trochu, pokud do něj neukecají Michaela Caina. Dvě a půl hvězdy. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nejako som v príbehu nemohol nájsť žiadnu kladnú postavu. A najdôležitejšie medzi tým vraždením je hovoriť slušne a nepoužívať sprosté slovíčka. Trapas .. Dúfal som že sa dočkám aspoň nejakej rezkej hudby, ale nestalo sa. Absolútne bez zápalu, bez deja, bez humoru. Hodnotiť by sa tu malo len herecké obsadenie, inak je toto úplná strata času, ktorá asi mala len filmárom ešte zarobiť nejaké tie peniaze. Trápny, nudný a zbytočný film. Ešte stále pekná Catherine Zeta-Jones je jediným kladom tohto snímku. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $84miliónovTržby USA $53,262,560Tržby Celosvetovo $148,075,565Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,062,521 //počet predaných kusov 646,957Tržby za predaj DVD v USA $20,486,578 //počet predaných kusov 1,384,818║ obsadenie fantastické, lenže v tak strašne nevýraznom prvoplánovom príbehu sa len utápa, dej skáče z miesta na miesto bez toho aby dokázal viac vtiahnuť do deja, akcia újde, zábavnosť tak na pól plynu, škoda, dá sa to pozrieť ale grády prvej časti sa tu len ťažko nájdu, škoda /videl v kine: 55%/ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (30)

  • Poté, co se hlavní parta dostává do Ruska, objevuje se na letišti i v Kremlu mnoho ruských vojáků. Ti byli oblečeni v maskovacím vzoru Flecktarn, který používá německá armáda Bundeswehr. (O´Neill)
  • První natáčecí den, tedy 10. října, se natáčelo před a uvnitř hotelu Regina, který se nachází naproti Tuilerijským zahradám a kousek od Louvru. Z protější ulice přihlížely natáčení stovky lidí. Natáčení se ten den stalo jednou z turistických atrakcí Paříže. (Zdroj: sms.cz)

Související novinky

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Reklama

Reklama