Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký akční film o speciální jednotce, která se vydává zachránit unesenou gymnastku. Odvážný Mike McBride patří k legendám amerického válečného námořnictva. Prošel těmi nejnebezpečnějšími akcemi a patří k nejlepším instruktorům bojových umění. Pod jeho velením je sestavena nová elitní zásahová jednotka, tvořená příslušníky speciálních jednotek Navy Seal, kteří se nejlépe osvědčili v bojových akcích a patří k těm nejlepším z nejlepších. S touto jednotkou, k níž je přidělena také Hunter Wiley, atraktivní agentka protidrogového oddělení DEA, má McBride za úkol dopadnout nebezpečného narkobarona Gallindu. Během operace sice McBridea jeden z jeho mužů zradí a téměř připraví o život, s pomocí svého přítele a spolubojovníka Roye Browna a odhodlanou Hunter se však misi přece jen podaří úspěšně dokončit. A když zrádce jako odplatu za své zmařené plány unese tým pohledných gymnastek a uvězní ve svém opevněném úkrytu v bývalé nechvalně známé francouzské věznici na Ďábelských ostrovech, neváhá McBride ani okamžik a vydá se s kolegy na nebezpečnou záchrannou misi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jedná se o televizní film, tedy předpokládaně nízkorozpočtový, tudíž je nad věci jasné, že akční pecka tohle rozhodně nikdy být nemohla. Ale není to ani tak vlivem rozpočtu, jako naprosto špatnými hereckými výkony a krapet kostrbatým scénářem, byť je námět vcelku zajímavý. Ale těžko říct, jestli to také není špatně odvedeným střihem. Každopádně se dá snímek zařadit mezi ostatní podobné své doby, kterých bylo natočeno skutečně nemalé množství. I zde se jedná převážně o využití wrestlera Hulka Hogana ohledně jeho postavy, která byla v akčních filmech stále in. Pro něj to ale byla bohužel stále jen špatná cesta do filmového průmyslu. Snímek pro televizní vysílání tedy zcela postačí, ale je třeba to brát spíše jako komiks. ()

decouble odpad!

všechny recenze uživatele

Tak za 1/10*. Kdyby to alespoň bylo vtipný. Jenže ani náhodou. Nuda a šeď. Pobaví snad jen pohled na Hogana s dlouhýma vlasama v námořnický uniformě. On sám by pak měl jako hlavní hrdina v závěru všechno pokosit. Jenže místo toho se tam 20 minut pere s jedním chlápkem (což má mimochodem hodně trapnou choreografii), tak to za něj postřílej jeho kámoši. NESTOJÍ TO ZA VÁŠ ČAS...ANI JAKO GUILTY PLEASURE PROŽITEK. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Typická béčková střílečka, kde herci po sobě střílí o sto šest, ale nějak se jim nechce umřít. Hogan není zas tak tupý, jeho herecký výkon je docela příjemný. Příjemným osvěžením je častá přítomnost stále hezké Shannon Tweed, která si polovinu svého hereckého času odehrála jen ve spodním prádle. Samozřejmostí je televizní výprava, žádná choreografie akčních scén a časté přehrávání herců. Ale při dnešní produkci béčkových filmů je tohle příjemná zábava. ()

Chřástal 

všechny recenze uživatele

Notně přenošené dítě 80. let s tváří Hulka Hogana, nebo nultý (a céčkový) díl Expendables? Asi obojí. Každopádně jsem viděl horší (a rozhodně nudnější) filmy, přestože nejen scénáristická nemohoucnost Neviditelného komanda je tvrdý soupeř: několik okamžiků po rafinované a přísně nehlučné likvidaci protivníka začnou hrdinové odpalovat bomby a mastit to rotačákem a padouši absolvují posledních dvacet minut filmu s rukojmí, kterou se ani na vteřinu nesnaží využít k odzbrojení útočníků (Stockholmský syndrom zřejmě funguje i opačně). A tak dále. Obsazení v duchu skanzenu osmdesátkových poudaček je ale (v rámci kategorie B) poctivé, řekl bych poctivější než ve Stalloneho sérii, ve které neuvidíme Carla Weatherse, Martina Koveho ani Billyho Blankse, ale bůhvíproč Stathama, Coutureho nebo Crewse (Kde sakra byli v 80. letech? Ve filmech evidentně ne). Světlou chvilkou tvůrců bylo angažování milfky Shannon Tweed, která se nerozpakuje použít rozmanitý arzenál a baví už jen tím, že trochu ředí ty litry testosteronu. * a půl. ___ P. S.: Panebože, málem bych zapomněl na drcení "kokosáků" holou rukou. P. P. S.: Samozřejmě je to hrozná hovadnost. ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem to chtěl vypnout pro ztrátu času, ale nakonec mě to i docela bavilo. Tedy, když si odmyslím stupidní kecy o válečnictví, útok korálových žraloků na potápěče, naprosto nepřesnou mušku vojáků Navy Seals, stupidní tisíkrát omletý příběh plný kliše a to, že Hulk Hogan měl nahé paže, zatímco ostatní jeho spolubojovníci klasické armádní uniformy s dlouhými rukávy.. Ale radši to nebudu moc rozebírat:-) ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama