Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Transformers

Transformers (2007)

Když jsem se dozvěděla, že se bude točit film o robotech z vesmíru, pomyslela jsem si, že to v žádném případě nemůže být zajímavý film. Absolutně jsem neměla chuť se na tento film podívat. Až, když jsem zjistila, že o režii se postaral Michael Bay a hlavní roli hraje Shia LaBeouf, odhodlala jsem se na Transformers podívat. Po prnvních pár minutách jsem změnila názor. Tohle je naprosto vynikající film. Opravdu jsem ráda, že jsem si to rozmyslela a podívala se na něj. 5 hvězdiček je podle mě málo.

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

Osobně musím přiznat, že nejsem na romantické filmy. Je jenom pár vyjímek a Moulin Rouge patří mezi ně. Skvělý, jak herecký tak pěvecký výkon Ewana McGregora mě mile překvapil. Skvělé herecké obsazení, skvělá režie, skvělé písně. Na konci tohoto filmu se opravdu nedá nebrečet.

Volání o pomoc

Volání o pomoc (2007)

Další skvělá Sandlerovka. Na Adama jsme zvyklí z vtipných rodinných komedií. Ale tohle je naprosto z jiného soudku. Nemyslela jsme si, že by svoji roli mohla zahrát takhle výborně. Hodně emocionální drama. Skvělé, výborné, ůžasné.

Bourneovo ultimátum

Bourneovo ultimátum (2007)

Většinou to bývá tak, že poslední díl série je ten nejslabší. V tomto případě to tak není. Naopak, naprosto úžasné zakončení, i když kdo ví, možná se ještě pokračování dočkáme.