Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (143)

plakát

Agatha Christie's Poirot - Opona - Poirotův poslední případ (2013) (epizoda) 

Opona se zatáhla, kruh se uzavřel! Tak poslední díl seriálu je rozhodně jedním z nejlepších vůbec. Parádní zápletka, perfektní herecké výkony, hlavně David Suchet se skutečně překonal. Ponurá atmosféra a neskutečný doják. Knižní předlohu jsem neznala, pointa pro mě byla naprostým překvapením, ale ta díra uprostřed čela mnohé napovídá.

plakát

Desáté království (2000) (seriál) 

Bezvadný miniseriál plný hlášek a parodií na klasická pohádková témata. Vše podané vcelku uvážlivě. Občas drhne, ale ve výsledku výborný dojem. Velké zásluhy na tom má především postava vlka, nekompromisně nejlepší...

plakát

Tatínkova sláva (1990) 

Nádherná příroda, dokonalý scénář dle knižní předlohy Marcela Pagnola, perfektně zahrané postavy. Jen se ptám, proč tento film i jeho pokračování (Maminčin zámek) nevyšly na DVD a proč už jsem ho snad 10 let neviděla v TV.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Tento seriál by nebyl nic bez těch mnoha podivínských postaviček obývajících městečko Stars Hollow. Ústřední dvojka matky s dcerou jsou zřejmě nejnormálnější bytosti. Dokonalý břitký humor, hraní se slovíčky, (ne)vydařené vztahy, to vše si dokázalo udržet mou pozornost, ačkoli poslední řada podstatně upadla. Stoprocentně nejlepší díl s živoucími obrazy, Kirkovy vstupy neměly chybu.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Úžasně barevné se skvělými efekty a dokonalým De Nirem v šatečkách. Místy s hluchými místy, ale celkově docela přijemný zážitek, obzváště na druhé shlédnutí.

plakát

Kozí příběh - Pověsti staré Prahy (2008) 

Ajajaj jak já litovala těch peněz za lístek do kina, tohle bylo vážně otřesné. Trapné, bezduché, s pramalou pointou a protivnou kozou. První 3D film se skutečně nepovedl, achjo.

plakát

Návrat do budoucnosti III (1990) 

Ani třetí díl této sci-fi neztratil na originálnosti a vtipu. "Před sto lety, to je letos!!"

plakát

Návrat do budoucnosti II (1989) 

Stejně vynikající jako jednička s ještě spletitějším dějem a s dokonalou vizí budoucnosti.

plakát

Návrat do budoucnosti (1985) 

Jeden z nejlepších filmů 80. let. Mladý Michael Fox a naprosto nepřekonatelný Christopher Lloyd v dokonalé časové smyčce. Povedená sci-fi komedie v rukou Zemeckise plná hlášek a paradoxů, vždy se ráda podívám. U všech skotů!

plakát

Tři uprchlíci (1989) 

Není to špatné, ale na francouzský originál to prostě nemá.