Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Extrémní svahy (2005) 

Dokumentrání film o snowboardingu. Je to hezký a opravdu extrémní ,ale od tohoto filmu jsem očekávala mnohem více.

plakát

Dlouhá cesta (2002) 

Myslím si, že je to velmi krásný film,dojemný a moc smutný. Je to o lásce dvou mladých lidí ,která skončí tragicky,protože hlavní hrdinka umře na leukémii. (láska je jako vítr,nevidíš ji ale je pořád stebou)-z filmu.

plakát

Nakládačka (2004) 

Nejlepší hudební film,co jsem kdy viděla.Úžasný tanec,který ohromí každého.Svět mladých hoperů vypráví o tom,jak se dva nejlepší kamarádi pohádají kvůli holce,ale tanec je spojí zase dohromady.....A souhlasím s jaStecs,že černoši nejsou negři.......Žádný rozdíl mezi bělochem a černochem není.Lidi jako lidi,možná jen černoši mají více pigmentu a mají jiné rysy,ale co každej člověk je jinej..to je tak všechno v čem se lišíme od černochů.

plakát

Anatomie (2000) 

Nejdrastičtější horor, který jsem kdy viděla.Bylo to to moc krvelačný.Nemělo to myšlenku.Ale když se na to člověk dívá tak se bojí .......je tam totiž hodně lekavých scén. JInak je to film kde se lidi zabíjejí kvuli vědě(anatomii).Je to až nechutný.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2003) 

Myslím si,že by se z toho dal udělat dost dobrej horor,ale muselo by se na tom hodně zapracovat!!Takhle je to o ničem!!

plakát

Legendy z Dogtownu (2005) 

Krásnej film o přátelství,které nahradí peníze!!...Sk8 není přece o penězích jde o něco víc o prožitek z toho.Jenže kluci co jsou v pubertě chtějí víc a víc(sex,peníze a drogy)!!........Jinak pěknou vedlejší roli si tam zahrál Tony Hawk=)