Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudební film, v němž účinkuje řada osobností amerického hiphopu, vypráví o dvojici kamarádů, kteří by si chtěli otevřít nahrávací studio. Elgin a David však mají konkurenty, kteří je vyzvou na souboj. Musí vytvořit jedinečné vystoupení, teď jim jde o všechno... (oficiální text distributora)

Recenze (48)

marshall 

všechny recenze uživatele

Další vzpruha a důvod žít pro úzký okruh hip-hopových nadšenců. Přesně film podle mého gusta - prostředí amerického velkoměsta, kde drtivou většinu obyvatelstva tvoří černoši, slangová mluva lahodící mým uším, nezbytná drsná hudba a samozřejmě dech beroucí tanec, který mě nutí se bez ustání zamýšlet, co ty lidi s tím tělem všechno dokážou. Každý nezasvěcenec by filmu vytkl absenci důmyslnějšího děje, či hlubších dialogů, ale tenhle snímek rozhodně nevznikl, aby uspokojil filozofovy choutky, ale aby pohladil jistou skupinu lidí na duši... ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Na moje osobné prekvapenie, tento film nezaostáva za inými tanečnými filmami. Myslela som si, že bude troška pre hip-hopovaný ale nevadilo mi to tam. Herci hrali obstojne, aj keď v takýchto filmoch je dôležitý skôr tanec. Zápletka bola klasická, tanec prijateľný. Neboli tam žiadne triky, ktoré by sme predtým nikde nevideli. Soundtrack bol veľmi dobrý, a to ja hip-hop, rap a podobne moc nemusím. Takže tento film neurazí ale ani neočarí, čistý priemer 50% ()

Reklama

Limetka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší hudební film,co jsem kdy viděla.Úžasný tanec,který ohromí každého.Svět mladých hoperů vypráví o tom,jak se dva nejlepší kamarádi pohádají kvůli holce,ale tanec je spojí zase dohromady.....A souhlasím s jaStecs,že černoši nejsou negři.......Žádný rozdíl mezi bělochem a černochem není.Lidi jako lidi,možná jen černoši mají více pigmentu a mají jiné rysy,ale co každej člověk je jinej..to je tak všechno v čem se lišíme od černochů. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Já přece neříkám, že You got Served mělo špatnej příběh. Já jen říkám, že jsem četl uvěřitelnější leporela, když jsem byl malej. To říkám. Černý děti ve stylových hadrech, který ukazujou, jak je na předměstí L.A. tvrdej život? K smíchu. Ty dvě hvězdičky dávám za taneční scény, které sice stály za to, ale ve Step Up 2 měly mnohem větší drive. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna příznivec tanečních filmů, ale musím říci, že je škoda, že Nakládačka není složena výhradně z tanečních scén. Ty byly totiž vycizelované a hodnotil bych je pěti hvězdičkami - dokonalá choreografie, tempo a dynamika a hlavně dechberoucí sportovní výkony všech tanečníků... V Nakládačce jsem totiž litoval, že je tu i ten zbytek - neskutečně plytký a rozvláčnělý příběh o ničem. Škoda, kdyby se tu ještě víc tancovalo a battlovalo, bylo by to za mnohem více hvězdiček... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Film inspiroval autory South Parku (od r. 1997) k napsání 4. epizody 8. série s názvem "You Got F'd in the A". (koci)

Související novinky

Kdo s kým a za kolik

Kdo s kým a za kolik

16.01.2007

Staré pořeklo říká, že méně je někdy více. Ano, je to pravda, někdy je skutečně lepší se krotit, vážit každé slovo a dělat vše se zdravou mírou. Na druhé straně... v každém z nás je kousek megalomana… (více)

Reklama

Reklama