Reklama

Reklama

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Gore 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby příšernej film, ještě horší hudba a ten příběh, no děs, sám se divím, že jsem to dokoukal do konce. Příběh o tom, jak dostat děti z ulice od drog a pochybných part bylo natočeno nepřeberné množství a dostat je od tamtud tancem taky plno, ale tohle bylo asi nejhorší ztvárnění, co jsem viděl a ta trapná exhibice na 'benefit dance' finále s pro ameriku typickými potlesky a slzami...ještě zvažuju jestli nedám odpad, i když snad jediný plus je to, že Jessica Alba nehraje tak příšerně jako třeba ve 'Se slovníkem v posteli' nebo v 'The Ten' i když tady je jediným jejím uměním, že párkrát hejbne zadkem - Shake Your Ass Baby ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba by se mi líbila, i kdyby točila zmrzlinu, zametala listí v parku anebo drhla koupelnu, natož když vrtí boky, tancuje jako o život a je zatraceně sexy. Příběh už je slabší, nějaké to sociálno, které vždy zaboduje, špetka lásky a romantiky a hodně, hodně, hodně tancování. Výsledek je díky Jessice dobrý. ()

Reklama

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba,mladý Lil Romeo, Missy Elliot,co víc si může r´n´b nadšenec přát co? Jenže Jessica nádherná je,moje oblíbenkyně taky,ale její taneční kreace na 5 hvězdiček pro mě nejsou. Samozřejmě není profík,ale tanečních filmů mám nakoukáno hodně a tohle hodnotím především. Film je průměr,ostatně jako většina tanečních,kdyby svou taneční úlohu zvládne lépe,mé hodnocení by šlo nahoru. Všechno zachraňuje dobrá hudba a dobří malý tanečníci. ()

Bejbinka 

všechny recenze uživatele

Och, bylo to tak sladké, ach, bylo to tak krásné, ech, bylo to ak růžové, och bylo to tak medové...v podstatě se mi film z jiného bronxského sladkého zmrzlinového a vesmíru líbil. To, že to bylo na hlavu postavený mi nevadí. Dokážu ocenit tanec a černou muziku, na milion filtrů už jsem si ve filmech zvykla. Jen, když někdo ve filmu promluvil, myslela jsem si, že jsem utekla zpět do školky k Dádě a Jůlii. Kéž by to všechno tak "bezva" fungovalo i v reálu. ()

JayZak 

všechny recenze uživatele

Je to jako jeden velký videoklip s nádhernou Jessicou Albou v hlavní roli, ale ještě okořeněný o americko-typickou omáčku, kterou jsme viděli už nesčetněkrát, při závěrečném potlesku už jsem si jenom říkal "prosím dál už ne..", ale to samozřejmě obecenstvo ještě stouplo, přičemž skupina musela zatancovat ještě jednu závěrečnou sestavu se všemi aktéry filmu na pódiu. Neříkám, ti co se věnují nebo mají rádi tanec(breakdance) si to mohou užít jako oddechovku, ale pro ostatní to nemá moc co nabídnout. Pro mě byly důvody k dokoukání filmu dva: Jessica Alba a můj oblíbený žánr hudby - hip-hop(což ovšem neznamená, že by tam byly všechny písničky skvělé). ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)
  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)
  • Lil Romeo (Benny) během natáčení povyrostl o 5 cm, proto v některých scénách musel stát s rozkročenýma nohama, aby vypadal nižší. (Bauer)

Reklama

Reklama