Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (347)

klerik 

všechny recenze uživatele

Vývar všetkých možných športovo-tanečných filmov s absolútne zbytočným scenárom. Tancovanie je fajn, ale nie je natočené tak pekne ako v jednotke. Naivnosť cítiť dosť často. Film nenudí a má pekne spravený finálny tenec - aj keď najviac tam funguje svetlo a dážď. Dvojhviezdičkovka, ktorá neublíži, ale neprinesie ani štipku nového... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naznačil som to v jednotke, no keďže to bolo poprvé, dalo sa to celkom prekusnúť. Choreografie s takouto muzikou patria do videoklipov a s filmom toto nemá nič spoločné. Aj celkový príbeh by sa v pohode zmestil do jedného zmysluplnejšieho videoklipu. A vlastne hudba a skvelá choreografia, to boli jediné miesta filmu, ktoré som nepretáčal. Inak by sa to dalo točiť dookola stále to isté. Stačilo by pár nových pohybov. A pri tržbách by som sa tomu nečudoval. Čo už. 45%. ()

Reklama

Adman 

všechny recenze uživatele

Pokud jakkoliv a rádi tancujete tak si přidejte jednu hvězdičku. Jinak je to sladký a ucucaný Béčko jak jinak než s happyendem. Choreografové se vyblnuli dosyta a je to znát. Střihači se v postprodukci pomocí svých nůžek snaží taneční scény urychlovat, což sice přidává na dynamice, ale občas je toho vskutu příliš. Dalším důvodem proč toto, bude i zamaskování hereckých a tanečních nedokonalostí. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Sám bych na tento film do kina šel asi těžko, dostal jsem se tam díky mé drahé polovičky a nelituji, Lets Dance je absolutní klišé, absolutní GP. Fajn sladcí herci/neherci, vyšperkovaný soundtrack, přes Missy Elliot, Busta Rhymese, Ludacrise plus pár rockových mixů…Film o tanci nemůže asi nabídnout nějaký plnohodnotný příběh a kdyby nabídl, zase by na druhou stranu mohl brat filmu tanec…Tady jde hlavně o tanec a skvěle propracovanou choreografii u které jsem chrochtal blahem, skvěle hip-hopy, breakdace, electro, popiny a jiné cool styly smíchané v jeden delší moderní klip….6-7/10* ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se nedá moc hatovat, ale je to stále dost slabé. Dějově je to až moc blbé, a dance offů tu taky zrovna moc není, a když už tu nějaky je, tak není zase tak kulervoucí. Tedy až na ten poslední, který se odehrává v dešti a je i velice zajímavě nasnímany ... jo a taky hlavní aktérka je strrrrrrašná kočka ! ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • JabbaWockeez, finalista americké soutěže televize MTV Randy Jackson Presents America's Best Dance Crew, se krátce objevil ve filmu, dokonce se svým poznávacím znamením, bílou maskou. (HappySmile)
  • Robert Hoffman se učástnil skutečného underground break dance v Baltimore, aby se připravil na roli Chase Collinse. (ČSFD)
  • Vítězem MTV Movie Awards v kategorii "Nejlepší polibek" se stali hlavní představitelé Briana Evigan a Robert Hoffman za líbání v dešti. (ČSFD)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama