Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (347)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nedalo. Mami pomoc. Uff...Ten film je příšerný, ale fakt jsem čekal hodně, ale tohle ne. Briana Evigan v tílku, sexy, ok, Channing Tatum hrál chvíli, ok, pak byl jejím partnerem Robert Hoffman, to si snad dělali prdel. a pak ten kudrnatej idiot, co mě tak neskonale iritoval ve trojce.On hrál tady zase a zase tančil!!! Za ten "duchaplný" výraz v obličeji bych ho uškrtil a lámal v kole. Proč, za co mě trestáš a bičuješ, Ježíši Nazaretský? Maminko, ty to vidíš. Taneční kreace, že bych je odtančil i já a ještě bych byl lepší. Interiéry tam zůstaly a byly použity z jedničky. O ději se rozepisovat nemíním. Byl abnormálně dementní, ale fakt neskutečně. Jako hrát tam Matěj z Ulice, tak to vyjde nastejno. Chudák Briana Evigan byla to jediné, na co se dalo koukat. Měl jsem to na BluRay, které skončilo v koši. Nemíním se na takovou mega ultra píčovinu dívat někdy v budoucnu. Mně z toho fakt praskne péro. Ještě jeden takový film a mám kolibříky v koulích. To jako ten film neviděli, než ho pustili k lidem? Ale zabít diváky, to se jim povedlo náramně. Tedy mě...Nebudu hodnotit Evigan, ale film, a ten nestál za nic. 40% ()

imf 

všechny recenze uživatele

Lamy se lámou a já mám z toho zlomeninu mozku. Briana Evigan je pravděpodobně nejnesnesitelnější stvoření, co se letos vydalo do záběru kamer. Neumí tancovat, neumí mluvit, neumí se oblékat a neumí se ani tulit... ostatně nemá ke komu, oslizlý hrdina, kterého jsem od první do poslední minuty považoval za poslíčka s pizzou, to u diváků nevyhraje, stejně jako slabé taneční sekvence (podívejte se radši na You Got Served). Zlatá jednička, zlatý Channing Tatum, zlatý průměr! (skoro (jsem) Odpad). ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17,5miliónaTržby USA $58,017,783Tržby Celosvetovo $148,424,320Tržby za predaj DVD v USA $21,502,700 //počet predaných kusov 1,292,944║ Je to taká umelá cukrovinka bez nejaké zaujímavejšieho deju ale za to tanečne - choreograficky zvládnutá, takže som sa nemal šancu nejak výdatnejšie nudiť. /55%/ ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Lets Dance 2 mě přivedlo k malému zamyšlení. Je opravdu na místě vyčítat tanečnímu filmu chatrnou zápletku (o příběhu se moc mluvit nedá), bezradné herce a plytké myšlenky? Zvykli jsme si omlouvat podobné nedostatky u sebehloupějších akčních filmů, ale ulepené taneční romance vzít na milost nedokážeme. Pokud mi tedy takovýto žánrový film nabídne úchvatné taneční kreace, vypilovanou choreografii a smysly přecházející tripartitu hudby, tance a obrazu, tak by nebylo příliš ohleduplné takovýto film zdupat a odhodit do propadliště dějin. V tomto ohledu mám svědomí čisté a o jeden divácký zážitek navíc. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Možná hodnotím až moc dobře, ale před chvílí jsem viděla film Honey 2 a oproti tomu je tento film hoden Oscara, Ale teď vážně. Choreografie trochu upadá ve srovnání s prvním dílem, kde byl v rozporu balet s hiphopem. Tady jen vzali baleťáky (a jednoho osvětlovače), oblíkli je do padajících tepláků a volných triček a nutili je kroutit se dokola. Každopádně hlavní postava je velmi sympatická, přestože tanečnici mohli vybrat lepší. Hudba není můj šálek čaje, ale hold se asi nedočkám filmu, kde budou tancovat Hip Hop na hitovky z 70's, nebo 80's, co? :D 2* ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • Jméno taneční skupiny je "410", což je telefonní předvolba Baltimoru, ve kterém se film odehrává. (HappySmile)
  • Když Andie (Briana Evigan) tančí na konkurzu, tak si během tanečního čísla sundá čepici. V dalším záběru ji má ale zase na hlavě. (Duoscop)
  • Robert Hoffman se učástnil skutečného underground break dance v Baltimore, aby se připravil na roli Chase Collinse. (ČSFD)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama