Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

provitamin 

všechny recenze uživatele

Nechal som sa zlákať mojou zvedavosťou a vyskúšal som projekt "kino naslepo". Keď som si kupoval lístok, teta pri pokladni vravela, že ak sa mi film nebude páčiť, do 20 minút mi môže vrátiť vstupné. Tak reku prečo nie? Už asi po 10 minútach odišiel z kina jeden párik a tiež som mal nutkanie odísť, avšak zachoval som sa ako správny trpiteľ a mučeník a vydržal som až do konca. Jedinú hviezdu dávam za tanečné kreácie a choreografie, ktoré boli dokonca lepšie ako tie moje po troch pivách. Ostatné všetko bolo hrozné. Dráma spočívala v tom, že jedného tanečníka prichytila frajerka muckať sa s inou, urazila sa a odišla, on odišiel za ňou, hneď mu odpustila a vrátil sa tesne pred finále. O nejakom deji alebo nebodaj hereckých výkonoch sa tu hovoriť nedá. Celé to spočívalo v tanečných battloch, potom nejaká vata, ďalší battle, ďalšia vata, .. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Tak ,tohle je ten nejhorší díl ze všech ,který sem viděl.Co ti tvůrci udělalali,ale co .Že se chtělo všem hercům z předchozího dílu jít do nejhorší sračky.A stopáž ve filmu ,mi příjde poněkud ,strašně až zdlouhavá,spíš bych ,tak trochu zkrátil .Sečteno podtrženo do dalšího dílů ,at se ani tvůci a kterýkoliv režisér nepouští. ()

Reklama

Elyonka 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod, proč se ještě vůbec na filmy z téhle "série" dívám jsou kostýmy a tančení. Takže vlastně dvě věci. Všechno ostatní nemá vůbec smysl řešit už tak od druhého "dílu". Příběh nuda, postavy ohrané a přiznejme si, že i ty taneční scény nemají až takovou šťávu jakou mívaly. Bod k dobru snad jen za ten rozkošný robotí pár. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Už je tu 5. Step up v pořadí. Spojili hlavní herečku ze 2. a hlavního herce ze 4. a je to tu zas a znova. Ač příběhově už od toho člověk nemůže nic čekat, tak hudebně a tanečně - o čemž tyhle hudebně-taneční filmy logicky jsou - je to zase něco kapku jiného a opět dobré. Srovnání všech od nejlepšího po nejhorší? Jednička, čtyřka za 5* a potom 2, 3 a 5 jsou tak na stejné úrovni za nějkteré 3,5 některé 4*. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Mladí zestárli, ale furt vypadají na šestnáct. Objevily se nové objevy, takže šup je čas natočit další Step Up. Stále stejná osnova: sbalit dívku, dát do kupy crew, vyřešit životní situaci, udržet přátele, porazit v dance battle nesympatické tanečníky a převlíkat se v každém záběru do jiných tepláků... Příběh tedy vhodný pro věkovou a zájmovou kategorii odpovídající stejně smyšlejícím divákům. Technicky brilantní - extrémní zvuk, kamera, videoklipovitost, hudba. Krátké neherecké výkony mezi tancem a děsné krákorání Briany Evigan. Využití Las Vegas svatostánků k tanečním číslům je skvělý nápad, choreografie krom finální all in scény pokulhává. Nejlepší díl s nekompromisní vizualizací a choreografií stále však u mě vyhrává Let's Dance 3D (2010). ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)
  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)

Reklama

Reklama