Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

Eawy 

všechny recenze uživatele

No. Takže predtým ako sme s kamarátkami chceli ísť do kina, sme asi dva až tri týždne rozmýšľali, o čom môže byť. Napokon sme šli. A neľutovali sme toho. Bol to úžasný zážitok. Ešte keď bola taká veľká tma v celom kine a pri poslednej tanečnej scéne, pustili hudbu...no to bola len atmosféra. Herci hrali priemerne ale ja som bola úplne očarená Chaningom Tatumom a jeho spôsobom tanca.Nikdy neprestanem cítiť také podivné mrazenie, postupujúce po mojej chrbtici, keď to budem pozerať. Soundtrack úžasný, dej síce nie veĺmi nápaditý, ale tanec nehorázne dobrý. Takže asi tak 75%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu trčí závěrečné taneční číslo natolik, že si říká jestli to celé nešlo natočit jinak, lépe a hlavně ve více strhujícím a naléhavém tempu. Většina scén končí někde uprostřed tím, že z ní pokaždé někdo odchází. Když už nic jiného, tak tohle mě dokázalo bavit sledovat. Tatum v nejhorší roli své kariéry a jeho paní také není z těch kvůli které by se mě mělo zastavovat srdce. PS: Hříšný tanec je někde úplně jinde. 10%. Z toho 10 bodů právě za poslední taneční číslo. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

CJ ze San Andreas vybělal, zkrotl a začal trsat. A pokavaď jste viděli alespoň jeden film z těch, co se v nich hejbá prdelí, nebo školníma lavicema, nepřekvapí vás vůbec nic, protože Let's dance, to je děsně jednoduchej příběh plnej klišé, kterejma jsou tyhle přes kopírák psaný kousky oblepený. Ale co, ono v nich stejně nikdy nešlo tak o příběh, jako o ty rychlé pohyby těl a ty tady nejsou nejhorší, ikdyž ze židle mě taky nezvedly, k úžasu nedovedly a spolu s prkeným Tatumem a přepálenou stopáží i sem tam nudily, ale jednou se to dalo. 50% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Šikovne spravený film, kopírujúci pravidlá žánru a príjemne spájajúci klasiku a moderný tanec. Sem tam vyskočí menej uveriteľná snaha o drámu, ale finále má dostatočne zimomrivkkvý potenciál, aby milovníkov tanečných filmov nadchlo... Ak sa vám páčil TANEC S VÁŠŇOU (nemíliť s biednym Vášnivým tancom), odporúčam... ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Zhudebnění songu Avril Lavigne Ska8erboy? Princezna a žabák? Paint it black? Life on the streets? Baletní špičky vs r´n b patičky? Sympatická herecká dvojka, pár příjemných songů, co vyšumí z hlavy jak levné šampaňské, průměrná notověkroková veselice pro náctileté publikum. A jedna parádní scéna. Hledej, šmudlo. 50% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama