Reklama

Reklama

Bitva roku: Tým snů

  • Česko Battle of the Year: The Dream Team (více)
Trailer 3

Battle ofthe Year je pro tanečníky breakdance něco jako olympiáda. Na tomto turnaji se každý rok potkají ti nejlepší z nejlepších, ovšem žádná americká skupina nevyhrála už patnáct let. Proto se losangeleský hiphopový magnát a bývalý b-boy rozhodne, že je na čase vrátit USA na vrchol a najme kdysi schopného trenéra, aby sestavil hvězdný tým. Blake má pouhé tři měsíce na to, aby dal dohromady dvanáct talentovaných jedinců, kteří spolu dokážou spolupracovat a dotáhnou to až vysněnému titulu. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (59)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Josh Holloway dostane šanci opět začít žít svůj život a má za úkol sestavit Dream Team pro Battle of the Year. Film se především zaměřuje na Joshe Hollowaye a jeho přísný trenink, kterým dává zabrat tanečníkům breakdance. A pořádný breakdance si užijete až v poslední části filmu. Hodně se mi líbil Josh Holloway v roli přísného trenéra, ta část jak stmeloval tým a tak, mě prostě bavila. Samozřejmě jsou i lepší hudební filmy, kde se více tančí či zpívá, ale mě se tady líbil ten příběh jak se z jednotlivců stal tým. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Že se zrovna Holloway upíše na takový film jsem v žádném případě nečekal. Na jeho roli má sice charakter, ale koučovat mladý výrostky... ale vlastně proč ne. Ve výsledku je to další tuctová záležitost jako Let's Dance, jen tady jde o prestiž a ne o prachy. A taky hned nejsou amíci první. To mě taky vyhovuje, ne z důvodu, že bych byl nějaky amerikanofob. Jen nemám rád happy endy pokud to není nucený romantický film. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když na začátku tanečního filmu uslyšíte, že Američané nemají dost dobrý tým na to, aby se utkali s ostatními národy, je celkem jasné, že na konci filmu ten tým mít budou. Oni ho vlastně mají už na začátku, ale je potřeba to v těch lidech probudit. A tak se najme basketbalový trenér, který má svých problémů dost, udělá z těch všech rebelů spořádané hochy a může se jet na mistrovství nebo tak něco. No, proč se nějak zatěžovat něčím komplikovanějším, ono je to totiž hlavně o vztazích, vztazích, které jsou neskutečně hloupé, nudné a předvídatelné. Herecky je to nic moc, Josh Holloway je tu snad jen proto, že je trochu známý a má dobrý ksicht. Ztráta času, a nejsmutnější je na tom, že i z hlediska toho tance, protože je ho zde minimum. Závěr to nezachrání. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Až príliš chladné a citovo odťažité. Na svoje si divák príde (čo sa tanca týka) vlastne len v samotnom závere počas sledovania battle. Čo sa týka postáv, tak zaujme jedine tak top učiteľ v traume Blake, ktorého si zahral Josh Holloway. Ostatné postavy sú až príliš nevýrazné, čím film stráca šancu výraznejšie zaujať. **/*** ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to připravený na zkouknutí už od chvíle kdy se vědělo, že v tom bude mít hlavní roli Holloway, kterej je strašnej sympaťák, navíc jsem ještě zjistil že tam hraje Sarah z Arrowa, což byl takovej bonus. Hodnotit samotnej breakdance nebudu, protože tomu prd rozumim a nijak mě to nenaplňuje, i když nějaký ty kousky nejsou nejhorší. Ale i tak to bylo USA klišé, s průpovídkama do duše, respektováním pravidel a celkem populárním koncem, kdy vítězství tak, tak unikne... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • V roce 2013 USA skutečně čekalo na vítězství v této soutěži už 15 let. Naposledy se z vítězství radoval americký tým v roce 1998, kdy na prvním stupínku stanula skupina Rock Force. (JP84)
  • Malé cameo si ve filmu zahraje i zakladatel a organizátor soutěže, o které film pojednává, Thomas Hergenrother. (Terva)
  • Anise, jednoho ze členů amerického Dream teamu, hraje Francouz Anis Cheurfa. Ten break dance provozuje jen okrajově a známý je především díky sportu zvaném tricking, ve filmu předvádí hlavně salta a různé akrobatické prvky. (serger)

Reklama

Reklama