Reklama

Reklama

Bitva roku: Tým snů

  • Česko Battle of the Year: The Dream Team (více)
Trailer 3

Battle ofthe Year je pro tanečníky breakdance něco jako olympiáda. Na tomto turnaji se každý rok potkají ti nejlepší z nejlepších, ovšem žádná americká skupina nevyhrála už patnáct let. Proto se losangeleský hiphopový magnát a bývalý b-boy rozhodne, že je na čase vrátit USA na vrchol a najme kdysi schopného trenéra, aby sestavil hvězdný tým. Blake má pouhé tři měsíce na to, aby dal dohromady dvanáct talentovaných jedinců, kteří spolu dokážou spolupracovat a dotáhnou to až vysněnému titulu. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (59)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Bud už nejsou taneční filmy cool a nebo mě to už přešlo , ale poslední dobou nebyl natočet žádný taneční film který by mě zaujal a tento opravdu není vyjímkou . Ani by mi tak nevadilo že je celý prolezlý všemi možnými klišé , to už k tomuto “ žánru “ patří , ale v tomto filmu to nefunguje . Ušlo to , ale sobě podobným filmům se nevyrovná . Ani závěrečný tanec nezaujal . ( 21.3.14/MAC ) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Taneční filmy mám ráda, dobře se u nich vypíná mozek, protože od příběhu nic netradičního neočekáváte. Čekáte ovšemparádní taneční čísla a to v hojném počtu.. tady jich až tolik není... nejsou tu ale především - a to dělá hodně - žádné sympatické postavy, se kterými by se člověk sžil. Je to tu jeden vedle druhého pako nebo vůl a vlastně ani se nějak nedostanete k jejich vlastnostem apod... nic.. jediný kdo se tu jakžtakž řeší je ožralý "kouč" a dva kokrhající kouhouti. JO a okrajově jeden gay, jeden žid a jeden mladý otec. Zatím nejslabší taneční snímek, co jsem viděla. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Taneční čísla a davy parádních kluků převýší scénáristická klišé. 1) Možná je to tím, že jsem tanečních filmů moc neviděl, možná jsem se nechal okouzlit pěknými kluky (ti ale bývají ve všech filmech s podobnou tematikou), ale mně se film navzdory naivním dialogům a scénáristickým klišé velice líbil. Dojemná pohádka s tancujícími kluky mě chytila za srdce a já se za to ani nestydím, i když po přečtení místních dehonestujících komentářů bych asi měl. 2) 44letého Joshe Hollowaye (trenér) převezli, zdá se, přímo z pláže od zřícenin Oceanicu a zapomněli mu říci, že nehraje v další epizodě Lostů, ale ani to mi nevadilo. 3) 27letý o necelých 50 kilo lehčí (!) Josh Peck (asistent trenéra Franklyn) působil neobyčejně svěže a přitažlivě. 4) Sport (či tanec) se nazývá breaking, účastník je bboy. Média z toho udělala breakdancing, říkají dnešní členové komunity. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Josh Holloway dostane šanci opět začít žít svůj život a má za úkol sestavit Dream Team pro Battle of the Year. Film se především zaměřuje na Joshe Hollowaye a jeho přísný trenink, kterým dává zabrat tanečníkům breakdance. A pořádný breakdance si užijete až v poslední části filmu. Hodně se mi líbil Josh Holloway v roli přísného trenéra, ta část jak stmeloval tým a tak, mě prostě bavila. Samozřejmě jsou i lepší hudební filmy, kde se více tančí či zpívá, ale mě se tady líbil ten příběh jak se z jednotlivců stal tým. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Strašné :-) Ve všech směrech :-)) Strašný scénář, zahlcený všemožným (možná veškerým) klišé, strašné herecké výkony, strašné režijní vedení. Ani ten tanec nezaujal. Film je esencí zmatených hormonálních projevů chlapců na prahu puberty, kdy je každá póza ostrá jako umělohmotná břitva na hraní. Fuj :-) 10% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Anise, jednoho ze členů amerického Dream teamu, hraje Francouz Anis Cheurfa. Ten break dance provozuje jen okrajově a známý je především díky sportu zvaném tricking, ve filmu předvádí hlavně salta a různé akrobatické prvky. (serger)
  • Malé cameo si ve filmu zahraje i zakladatel a organizátor soutěže, o které film pojednává, Thomas Hergenrother. (Terva)
  • V roce 2013 USA skutečně čekalo na vítězství v této soutěži už 15 let. Naposledy se z vítězství radoval americký tým v roce 1998, kdy na prvním stupínku stanula skupina Rock Force. (JP84)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno