Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci. Ve svém malém městě skoro na konci světa dali dokupy taneční skupinu, streetdance jim všem přináší přátelství, volnost a taky sny. Oba stejně jako ostatní členové skupiny sní o tom, že jednoho dne budou nejen zamilovaní, ale i slavní a bohatí. A dveře velkého světa i nablýskaného showbusinessu se jednoho dne opravdu pootevřou. Během tanečního battlu jim totiž uznávaný producent nabídne účast na castingu pro velkou televizní taneční soutěž. Zákulisí takové show má ale svoje tvrdé zákony, pro charakter každého z nich a pro přátelství bude sláva znamenat velkou zkoušku. Tu nejtěžší pak bude muset podstoupit láska ústřední dvojice. Zatím se milovali bez kompromisů, do jejich citů ale vstoupí nové a nečekané postavy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tanečně v našich československých končinách nevídaná laciná podívaná plná pozitivní energie, pokud jste divákem, který si nestranně dokáže užívat pohledu na propracované choreografie, třebaže nejste, obdobně jako já, fanouškem hip-hopu. Nebudu nikterak tvrdit, že by si film zasloužil lepší pozornost nebo dokonce vyšší hodnocení, je trefně přihlouplý vůči tématu, které zobrazuje. Pokud je v něčem ale skutečně pravdivý, lze mluvit o trpké reklamě na zhýralost zdejšího šoubyznisu a všech nechutných vodítek, za které je třeba tahat, aby se na veřejnost prosadil i ten nejhloupější nápad. Body hore za taneční kreace a za půvabnou Máriu Havranovou. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Slovensko-český film který kříží taneční film typu Lets dance! a pořady Československo hledá talent má pár pozitiv: 1) originální námět v našem prostoru, 2) pozitivní energie 2) Mária Havranová . Film o partě životních outsiderů, kteří chtějí vyhrát tv taneční soutěž neurazí, neuškodí, ale že by nějak vtáhl do děje, který skoro není ( scénář opravdu jak od děcka ), se říct nedá. Hodnocení sráží následující: 1) námět okoukaný a aktuální tak před deseti lety 2) jestliže to nemá děj, mělo být těžiště v tanečních číslech, ale ty jsou tady spíše průměrné a nasnímané dost neatraktivně ( průměrné vystoupení v ČS má talent je desetkrát oku lahodnější ) 3) moje heslo, že pokud je děj o ničem, měl režisér aspoň nasadit roztomilá zvířátka, nebo svlíknout Marii Havranovou do naha, se nenaplnilo. Zvířátka žádná a Maria šla jen do nahoře bez zády ke kameře 4) největší vražda tohoto filmu se jmenuje DABING - nadabovat do češtiny partu Slováků, kteří hrajou Slováky - sorry ale přijde mi to jako dělat z českých diváků nesvéprávné debily. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ne. Cecky Havranovej v šiestej minúte a Sugarbabes vo finále. Inak nič. Bol to zámer alebo náhoda, že všetky ostatné crew mali lepšie hudby? Film o mladých pre mladých bez nadávok? Finálovú chorošku im robí tak teplý buzerant, že mi roztopil maslo v chladničke? Herectvo, alebo skôr neherectvo tanečníkov mi z minúty na minútu išlo viac a viac na nervy. Celé to možno pekne rozdeliť do troch sekcií. Úvod, kde sú samoúčelné tanečky na naťahovanie času a akože zoznamovanie sa s crew, stred, kde to režisérka totálne posrala a ich vzťahovky, odchody, príchody, plače a rodinné drámy ma absolútne nezaujímali a záver, ktorý bol jak cez kopirák z amíckych dance filmov. Ne. Druhá rovina filmu je práve ten backstage, ktorý pekne, aj keď nie úplne, ukazuje tú žumpu a zákulisie týchto showiek. Čím väčšia rodinná dráma a zlé sociálne pomery, tým lepšie. A aj preto to nepozerávam. Showbiz žiaľ presne takto funguje a to je smutné. Jdu blejt velebnosti. Čo sa obsadenia hereckej časti týka, to bolo celkom fajn. Havranovej za slobodna táto pozička sedela a Luknár presne vystihol toho hajzlíka, akým mal byť. Takže len za cecky ( a miestami veľmi fajn kameru a strih ) a snahu ukázať backstage 2 z 5 ()

einar 

všechny recenze uživatele

Tak. Motív prestal byť originálny tak v roku 2004, čo štastný výber nebol. Ďaľším ošemetným problémom sú profi tanečníci, teda aj neherci. Koho baví hip hop tancovanie toto asi bdue brať ako pridanú hodnotu, ale čo prostý divák. Potom z toho vznikajú komické situácie ako sa Poruchovi pri dialogu s Havranovou, ktorá je hore bez nonstop utekajú oči smerom dole, lebo nedokáže udržať pohľad. Plusom je zákulisie fungovania realityshow aj ked to bolo podľa mňa mierne vyhrotené ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film s milosrdnou metráží. Opsat hloupé americké taneční romance typu Let’s Dance nemůže být žádná věda, zato opsat je do podoby ještě hloupější než originál, to už si žádá opravdu svébytný druh talentu. Monotónní hudba vyvolává migrénu, ale tanečníci jsou výborní. Historka sice přesně sleduje americký vzor, tedy dorostenecké putování za taneční slávou proložené milostnými trampotami, ale ve dvou dalších obvyklých rovinách, sociální a mediální, se Backstage dostává až za hranu bezděčné parodie. Taneční parta ze zapadlého slovenského podhůří zastoupí naráz chudobu, nezaměstnanost, drogy, romskou otázku, vzdor vůči zazobanému otci „privatizérovi“, úděl sirotka, dětský domov a nakonec i dojemný vzkaz z vězení s náznakem motivu v duchu hnutí MeToo, kdy postavy na plátně slzí a kino propuká v smích. Výchovný dovětek ze Spojených států už jen přilije poslední hořkou kapku do melodramatické břečky.Totéž platí pro šablonu showbyznysu, kde cyničtí televizní magnáti, bulvární média a lačná reklama manipulují bezelstnými dětmi. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (7)

  • Pri finále majú tri skupiny rovnaké SMS číslo, pričom ale v základných kolách mala každá skupina vlastné SMS číslo. Hlasovanie preto nemohlo fungovať. (Johnny.ARN)
  • Ben Cristovao ve filmu hraje porotce, kterého si po dotočení zkusil doopravdy v SuperStar 2018 (od r. 2018) (Duoscop)

Reklama

Reklama