Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci. Ve svém malém městě skoro na konci světa dali dokupy taneční skupinu, streetdance jim všem přináší přátelství, volnost a taky sny. Oba stejně jako ostatní členové skupiny sní o tom, že jednoho dne budou nejen zamilovaní, ale i slavní a bohatí. A dveře velkého světa i nablýskaného showbusinessu se jednoho dne opravdu pootevřou. Během tanečního battlu jim totiž uznávaný producent nabídne účast na castingu pro velkou televizní taneční soutěž. Zákulisí takové show má ale svoje tvrdé zákony, pro charakter každého z nich a pro přátelství bude sláva znamenat velkou zkoušku. Tu nejtěžší pak bude muset podstoupit láska ústřední dvojice. Zatím se milovali bez kompromisů, do jejich citů ale vstoupí nové a nečekané postavy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

herr_carter

všechny recenze uživatele

Nádech, výdech..mnozí tu píšou, že by filmu prospěla delší stopáž, nebo nedabování slovenských "herců" do českého jazyka, nebo že to postrádalo, cituji "US fílin´". Já tvrdím, že všechny tyto neduhy bych odstranil tak, že bych podobnou hovadinu vůbec netočil. Je zajímavé, jak pokaždé, když se objeví nějaké podobné monstrum, prsí se hned nápisem jakožto "první svého druhu". Tohle je prosím pěkně čím první? Mírou idiocie?(a to jsem viděl jenom trailer, který by podle místních cristovaofilů ještě jůes fílin´ měl obsahovat narozdíl od filmu jako takového), nebo možná právě zakomponováním největšího břídila a prznitele jazyka českého. Pak se má společnost divit, že ze škol vylézají taková individua bez špetky nadhledu a inteligence, když si celé dny na svých smartfounech pouštějí jeho žvatlavou anglo-češtinu a pak tak hlavně mluví..."pojďme mu bezmezně fandit a uctívat ho, i když nevíme proč", řekla si jednoho dne všechna telata a od té doby žijí na youtube šťastně až dodnes... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Talentovým soutěžím naštěstí dávno odzvonilo, ale neuškodí si připomenout, o jakou žumpu se jednalo. Jediné nosné téma jsou zákulisní hrátky v TV produkci. Jinak je to pouze sestřih tanečních čísel prokládaný jalovými dialogy o vztazích a rodinných problémech. Kombinace áčkových a ochotnických herců je znovu nepřirozená. Oči bolí především z krále všech buzerantů Jankoviče a zklamal i lingvista Benny Cristo Obamo. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tanečně v našich československých končinách nevídaná laciná podívaná plná pozitivní energie, pokud jste divákem, který si nestranně dokáže užívat pohledu na propracované choreografie, třebaže nejste, obdobně jako já, fanouškem hip-hopu. Nebudu nikterak tvrdit, že by si film zasloužil lepší pozornost nebo dokonce vyšší hodnocení, je trefně přihlouplý vůči tématu, které zobrazuje. Pokud je v něčem ale skutečně pravdivý, lze mluvit o trpké reklamě na zhýralost zdejšího šoubyznisu a všech nechutných vodítek, za které je třeba tahat, aby se na veřejnost prosadil i ten nejhloupější nápad. Body hore za taneční kreace a za půvabnou Máriu Havranovou. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Je to zlé a ešte horšie. Plytké postavy, basic dej opísaný zo série Step Up prevedený na našu krajinu. Choreografie samé o sebe nie sú zlé, ale toto je film nie hudobný klip. Kopa zbytočných prestrihov ma často rušila taktiež. Keď už nič, aspoň ma to naštartovalo na lepšie Slovenské snímky, ktoré si v dohľadnej dobe pustím. ()

Selixinho odpad!

všechny recenze uživatele

Trash. Tohle je jedna z těch situací, kdy videoklip k úvodní písni "Padám" je mnohem poutavější podívaná, než samostatný film. Amatérské herecké výkony i když bylo z čeho čerpat. Primitivní zápletka, prakticky neexistující scénář. Vždyť tohle nemůže bavit ani ty kluky a holky, co se tanci opravdu věnují. Hrůza, nikdy víc. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (7)

  • Pri finále majú tri skupiny rovnaké SMS číslo, pričom ale v základných kolách mala každá skupina vlastné SMS číslo. Hlasovanie preto nemohlo fungovať. (Johnny.ARN)
  • „Bylo tam deset tanečních skupin, dvanáct televizních kamer, naše dvě televizní kamery, padesátičlenný štáb televizní, náš padesátičlenný štáb, asi čtyřicet maskérek i kostymérek. Byly to moje nejtěžší natáčecí dny,“ svěřila se režisérka Andrea Sedláčková. (SONY_)

Reklama

Reklama