Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (114)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Už je tu 5. Step up v pořadí. Spojili hlavní herečku ze 2. a hlavního herce ze 4. a je to tu zas a znova. Ač příběhově už od toho člověk nemůže nic čekat, tak hudebně a tanečně - o čemž tyhle hudebně-taneční filmy logicky jsou - je to zase něco kapku jiného a opět dobré. Srovnání všech od nejlepšího po nejhorší? Jednička, čtyřka za 5* a potom 2, 3 a 5 jsou tak na stejné úrovni za nějkteré 3,5 některé 4*. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Tak ,tohle je ten nejhorší díl ze všech ,který sem viděl.Co ti tvůrci udělalali,ale co .Že se chtělo všem hercům z předchozího dílu jít do nejhorší sračky.A stopáž ve filmu ,mi příjde poněkud ,strašně až zdlouhavá,spíš bych ,tak trochu zkrátil .Sečteno podtrženo do dalšího dílů ,at se ani tvůci a kterýkoliv režisér nepouští. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Ťažšie sa hodnotí film, ktorý je určený inej vekovej kategórii a celkovo inému pohlaviu. Pozastavovať sa nad dejom, hercami, absenciou klišé či zmysluplnými dialógmi nemá cenu, veď to nikto ani od filmu nečakal. Čo som však v kútiku očakával bola prepracovanejšia choreografia a tá neprišla. Snaha o neustále menenie lokalít a témat tancov je prítomná, chýba však lepší nápad, spontánnosť a drive ako taký, o inšpirácii nehovoriac. Chémia medzi hercami nefunguje a tým zhasína aj to jediné čo sa Step Up 5 snažil zdeliť. Sledovanie je znesiteľné, možno len dvakrát skontrolujete čas, niečo viac ako dopozerateľnosť by mohlo zaváňať sklamaním. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tanec dělá divy, o tom žádná. 5. díl taneční série, kde příběh hraje důležitou roli asi jako Jet-li v Expendables 3 a klišé střídá klišé se teda moc nepovedl.. Samozřejmě lidi na to koukaj jen kvůli tanečním kreacím a skvělé show. Bohužel tady tohle nenajdete. Čtyřka měla skvělé lokace, choreografie i soundtrack a 5. díl nemá nic z toho. Výstupy mě nudily, hudba nebavila a finále ačkoliv bylo fajn, nepředčilo své předchůdce. Prosím už žádný nový díl o tančících lidech. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

No, přesto, že vím, v jakém rámci se tento film pohybuje a že to je již pátý díl ze série Step Up, jsem byla překvapena, jak hrozný tento díl byl. Dějová linka je věru nejmizernější ze série (a to je co říct), o scénáři nemluvě, hlavní hrdina je krajně nesympatický, tancování zas tak skvělé není...co dodat? ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama