Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (347)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Lets Dance 2 mě přivedlo k malému zamyšlení. Je opravdu na místě vyčítat tanečnímu filmu chatrnou zápletku (o příběhu se moc mluvit nedá), bezradné herce a plytké myšlenky? Zvykli jsme si omlouvat podobné nedostatky u sebehloupějších akčních filmů, ale ulepené taneční romance vzít na milost nedokážeme. Pokud mi tedy takovýto žánrový film nabídne úchvatné taneční kreace, vypilovanou choreografii a smysly přecházející tripartitu hudby, tance a obrazu, tak by nebylo příliš ohleduplné takovýto film zdupat a odhodit do propadliště dějin. V tomto ohledu mám svědomí čisté a o jeden divácký zážitek navíc. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

První díl mi byl sympatičtější, už jen kvůli hereckému obsazení, která mě v the Streets moc nezaujalo . Jediné pozitivum vidím v soundtracku, jež se oproti prvnímu dílu vyzdvihl o stupínek víš. "Hopity hop, hopity skok...A já mám bílý botičky, v nich barevný tkaničky ..." Pokračování už ne. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Mno, takže proti prvnímu dílu o fous lepší - především - hlavní kolohnát z jedničky - Troy, se předvedl sice trapně, ale naštěstí jen krátce, na samém začátku, taneční stránka byla obohacena o víc stylů a hlavně, filmy tohoto ražení jsou vždycky lepší s holkama... Ale už dost chvály, musím pamatovat na fakt, že jsem facebookovým fanouškem NESMĚJTE SE HOPERŮM. NENÍ HEZKÉ SMÁT SE CIZÍMU NEŠTĚSTÍ! :-D ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

S přehledem a nadhledem natočený film s úžasnou taneční choreografií. Odložte mozek stranou a nechte ho do vás napumpovat to jediné, kvůli čemu snad vznikl - bezstarostnou zábavu a bandu modelů a modelek vlnících se v těch nejvymakanějších tanečních kreacích, jaké vůbec můžete na multimediálních záznamových nosičích v dnešní době najít. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Now you're talking... totiž dancing. Ano, jistě, příběhově a herecky je to stále zoufalství, ale cit pana Johna M. Chua pro kameru a práci s tanečníky pozvedá tuhle jinak zapomnění hodnou naivní limonádu na úroveň "má smysl se na to podívat". I pokud vás s tancem, neřku-li přímo s uličním tancem, nepojí nic kromě vědomí o jeho existenci, stejně vás nemůže nezaujmout to, co se vám tady bude ukazovat. Primárně je to ovšem film přímo pro příslušníky různých skupin "z oboru", a jak vidno, je jich (v kombinaci s dětičkami vypatlanými Hanou Montanou a Háj Skůl Muzikály) dost na to, aby se vyplácelo čas od času něco takového natočit. Ale trojka jde zase o kus dál a výš;) Pro dvojku smířlivých 60% za technické kategorie a umělecký dojem. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • Jméno taneční skupiny je "410", což je telefonní předvolba Baltimoru, ve kterém se film odehrává. (HappySmile)
  • Vítězem MTV Movie Awards v kategorii "Nejlepší polibek" se stali hlavní představitelé Briana Evigan a Robert Hoffman za líbání v dešti. (ČSFD)
  • Robert Hoffman se učástnil skutečného underground break dance v Baltimore, aby se připravil na roli Chase Collinse. (ČSFD)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama