Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Okoukaný taneční příběh, který táhne Jessica Alba. Není nijak úžasnou herečkou, ale je hezká, sympatická a skvěle tancuje (to ale platí pro celé obsazení). Hudba příjemná, ačkoliv trochu nevýrazná, stejně jako chorošky, uvítala bych nějaké originální zpestření. A to gangsterování na každém rohu...bylo to fakt nutné? ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Přesto, že Bille Woodruff stále jen točí a zabývá se hudebními esy, neznamená to, že se dílko musí 100% podařit. Tak jako v jeho předcházejících pokusech je zde bezduchý, částečně vykradený scénář, vše stojí a padá na dobré hudbě. Do role byla vybrána všestraně nadaná Jessica Alba typově a vzhledově podobná Alexi z Flashdance. Zde se předvedla opravdu v plné své kráse a její "taneční pořádek" byl svižný a od "podlahy".Tři za hudbu a smyslnou Jessicu. ()

Reklama

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba,mladý Lil Romeo, Missy Elliot,co víc si může r´n´b nadšenec přát co? Jenže Jessica nádherná je,moje oblíbenkyně taky,ale její taneční kreace na 5 hvězdiček pro mě nejsou. Samozřejmě není profík,ale tanečních filmů mám nakoukáno hodně a tohle hodnotím především. Film je průměr,ostatně jako většina tanečních,kdyby svou taneční úlohu zvládne lépe,mé hodnocení by šlo nahoru. Všechno zachraňuje dobrá hudba a dobří malý tanečníci. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý prišiel v dobe vrcholu hip-hopovej a rapovej kultúry. New York zažíval obdobie po teroristických útokoch, strácal svoje postavenie v obľúbenosti svetových miest a do tohto všetkého prišiel filmový anjel menom Jessica Alba. Tá bola dokonca v rokoch 2003 až 2007 podľa mňa na vrchole krásy, takže film vytvára pôdu na to, aby sme si ho užili. Veľmi sa mi páčili tance a hudba v tomto diele. Najviac však asi ten záverečný pri koncerte a hlavne myšlienka niečoho charitatívneho s jasným a transparentným cieľom. Veľmi pekný romantický film z Harlemu, ktorý nepôsobí trápne a ani nejako naivne. Keď som ho prvýkrát videl hneď som si ho zamiloval. Milujem tanec, takže toto bol pre mňa akýsi balzam na dušu. ()

Neel 

všechny recenze uživatele

Pohádkový děj s rozkošnou Jessicou Albou a nezapomenutelnými hláškami Missy Elliott, která přesto, že hrála "15. zbrojnoše v 16. rotě", dokázala povzbudit celý, jinak prostý příběh. Tanec a hip-hop, to je to, oč tu běží, dobré choreografie, akorát je smutné, že dialogy v některých místech trochu postrádaly smysl... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Do role Honey byla původně vybraná Aaliyah, ale ta bohužel v roce 2001 zahynula při leteckém neštěstí. (Bauer)
  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)
  • Vo filme si zahral skutočný pes predstaviteľky Honey (Jessica Alba), vlastným menom Sid. (Paldiny)

Reklama

Reklama