Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudební film, v němž účinkuje řada osobností amerického hiphopu, vypráví o dvojici kamarádů, kteří by si chtěli otevřít nahrávací studio. Elgin a David však mají konkurenty, kteří je vyzvou na souboj. Musí vytvořit jedinečné vystoupení, teď jim jde o všechno... (oficiální text distributora)

Recenze (48)

mikalana 

všechny recenze uživatele

Služebně starší film v rámci posledních výtvorů, pocházející z období rostoucího zájmu filmařů o přenesení černošského prostředí na plátno, pokulhává za ostatními. Téma je jednoduché, neporažení museli být poraženi a ponavadž jsou nejlepší, mohlo k tomu dojít pouze zradou v podobě vyzrazení tanečních kreací. Hrdinové přátelé jsou pyšní a oba potřebují najít sami sebe. K hledání dostanou příležitost především díky zamilování jednoho z nich do kamarádovy nedotknutelné sestry a zradě, která vlastně není zradou. Chvilku mají tvrdou hlavu a oddělí své taneční skupiny, až dojde na konci ke smíření, bez kterého nemohla ani jedna taneční skupina vyhrát soutěž, která představuje jízdenku do lepšího života. Taneční kreace nejsou moc sladěné a malinko postrádají výraz, ale kroky nejsou okoukané a celkem se povedly. Zajímavý je trénink před závěrečnou soutěží - tanec v dešti se povedl a modré kostýmina soutěži vypadají dobře a umožňují hlavním tanečníkům vyniknout v šumu diváků. Hudba je volena adekvátní k žánru, přesto opět trochu nevýrazná. Scénář nabízel mnoho nevyužitých možností jako ukončení obchodu s drogami a vůbec zamyšlení nad tím, proč hlavní postavy, evidentně kladné, vlastně prodávají drogy. Působí to u nich jako zvyk a to mi nesedí.postava zamilované kamarádovy sestry nedostala možnost se projevit, autoři ji ponechali jednoduchou a trošku nedospělou na prostředí, ve kterém se nachází. Podobně málo prostoru dostal Svatoušek, který mohl tančit dočasně se skupinou a takto ho není příliš vidět. A postrádám rodiče hlavních postav. Zkrátka nedopracované a nedomyšlené a vlastně jsem jenom čekala, až konečně dojde na závěrečnou scénu, která celkem ušla. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Moje přítelkyně byla hoperka a na tyto filmy jsem se prostě občas dívat musel. Tento byl jeden z těch typických. Černoši, hiphop (opravdu to není hudba), street dance (opravdu to má k tanci hrozně daleko) a "souboje", ve kterých jde strašně moc o všechno, všichni to berou naprosto vážně. Chlapi se snaží být strašně cool a nabušení machři, holky zase strašně sexy. Film, kterej mě takt dokonale minul, že je z tohoto žánru navždy poslední. Ani nevím, za co ta * je... ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Tyler Bates: 1. Badaboom - Fabolous [3:41] ,2. Do That Thing - Lil' Kim [3:36] ,3. Take It To The Floor [3:42] ,4. Sprung [3:41] ,5. Out the Hood [4:45] ,6. Streets is Callin' [4:13] ,7. Fizzo Got Flow [3:24] ,8. Happy - Jhene/B2K [3:44] ,9. Smile - Marques Houston [3:00] ,10. Smellz Like a Party - O'Ryan/Rufus Blaq [4:12] ,11. The One - ALT [3:49] ,12. Can I Get It Back - XSO Drive/Red Cafe [3:08] ,13. Ante Up (Robbin' Hoodz Theory) - M.O.P./Funkmaster Flex [3:52], ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Velké překpavepní!!!!Hodně zajjímavý film o dance battlech .Film má vše co mně stačí.Dobrou hip hopovou hudbu. Úžasné tancování, které je lepší než v Honey.Herecké výkony byly přijatelné, ovšem scénář by se dal trošku dopilovat.A jediný kdo mi teda hodně vadil ( a asi nebudu sám ) tak to byla Lil' Kim.Ale jinak vše bylo dobré. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

I když je všechno strašný klišé, příběh je hroznej, herci ještě horší a celý to nedává smysl (zase jednou je pro všechny mladý nejdůležitější tancovat a utkat se v odvaz free battle dance hey nigga bitvě, kde to všichni rozbalej), jedno se nakládačce musí nechat. Má styl. Tanečníci jsou skvělý, choreo úžasný a pokud by celý film byl sestříhán jen z tanečních bitev, napálil bych plný počet. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Film inspiroval autory South Parku (od r. 1997) k napsání 4. epizody 8. série s názvem "You Got F'd in the A". (koci)

Související novinky

Kdo s kým a za kolik

Kdo s kým a za kolik

16.01.2007

Staré pořeklo říká, že méně je někdy více. Ano, je to pravda, někdy je skutečně lepší se krotit, vážit každé slovo a dělat vše se zdravou mírou. Na druhé straně... v každém z nás je kousek megalomana… (více)

Reklama

Reklama