Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (37)

plakát

Skyfall (2012) 

Vynikajicí porce Next-gen Bondovského dobrodružství. Po spackaném QoS je toto dar z nebes a Bond si svou padesátku evidentně užívá. Bondofilové ať si přičtou deset procent navrh.

plakát

Sedm samurajů (1954) 

Odzbrojující, elektrizující a naprosto dokonalý film už odprvního záběru. Většina filmů Vám ten strávený čas ukradne, ale já měl pocit jako by mi Sedm samuraju těch 207 minut darovalo. Prosím dáme si repete! :-)

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Hollywood vyloženě baví ukazovat co se v jeho vesnici skutečně točí. Prachy! A pěkně těžký! Neni to dobrej film! Ani sekunda v týhle povrchní mozajce není k uvěření.

plakát

Ranař (2011) 

"Great save Belchior!!!"

plakát

Avatar (2009) 

Po technické, herecké a režijní stránce je film absolutně bezkonkurenční!!! Né jednou se nám s kamarádem stalo, že jsme se dohadovali nad tím jestli je krajina plně digitální nebo jenom z části. Upřímě to nevim ani teď (a to je dobře)! Film má největší sílu ve své poetičnosti, což jsou momenty kdy Jake jako Avatar poznává Pandoru pěkně zblízka a učí se zvykům kmene, ale pak...!!! Teď se dostaváme k největšímů mínusu a tím je "disneyovský" děj. Cameron si dal takovou práci s dokonalými triky, že se opovážil divákovi naservírovat právě takovýhle děj. To znamená, že vytvořil harmonický svět jen proto, aby ho vzápětí zase zničil? A proč? Důvod? Místo, aby nás tím světem proved, tak tam prostě pošle pár buldozérů a vojáky s našlápnutým generálem. Hrdě prohlašuji, že akce, patos a srdcervoucí projevy je to poslední co bych od filmu čekal. Prostě mi sem ty výbuchy a drsný hlášky vůbec nesedly, ale nedá se nic dělat, je to prostě tak.

plakát

Od kolébky do hrobu (2003) 

Ani jeden ze zmiňovaných žánrů, které jsou vypsány u drsného obalu to neni! Bod dávám za závěrečnou hlášku Toma Arnolda:-)

plakát

Na stojáka: Best of Daniel Čech (2011) (pořad) 

"VÍŠ CO! Můžeš bej skvělej hráč a pak se zraníš a když se zraníš, tak si zraněnej a když si zraněnej, tak nemůžeš hrát a to je špatný:-D Dan je úplně nejvíc hovado!!! Palce nahoru... i na nohou:-)