Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (120)

plakát

Na krátko (2018) odpad!

Obdoba sociálního malodramatu,  formát filmu z 80tých let. Všechny postavy jsou záporné a všechny životy se topí v bahně odpadu. Jako samotný film.....

plakát

Mládí v trapu (2003) 

Je rok 2023 a mě se to líbilo. Ten film je praštěnej, ale asi jsem už taky dost old school, abych nostalgicky vnímal vzpomínky na dobu, kdy svět byl ještě tak nějak v pořádku.

plakát

Zbožňovaný (2021) odpad!

Moc nerozumím, jak takový scénář najde financování. "Tak tam hoďte Barťáka a Langoše a bude z toho success!"

plakát

Volha - HULIZA (2023) (epizoda) 

"Proč natočit film o bezpáteřním hajzlíkovi"? Protože to je výpověď o naší minulosti i součanosti. Přesně z takových se stali nejúspěšnější lidé devadesátých let... První díl mě moc nebavil, Pekárek je fakt vulgární retard, ale celkově seriál začal fungovat. A trochu z něj i mrazí.

plakát

Velma (2023) (seriál) odpad!

Docela by mě zajímal duševní stav tvůrců. I když odhlédnu od toho, že maximálně zprznili historický odkaz původního seriálu, zbývá jen jakási prázdná fraška od rasistické a zkouřené autorky.

plakát

Operace Silver A (2007) (TV film) odpad!

Parašutisti se představují pravými jmény, na nádraží plném uniformovaných vojáků prohlásí "lepší než ta šlicha v anglii", víc než o odboj jim jde o ženský ... panebože, co tohle je?

plakát

Tři králové (1998) (seriál) 

Sláva hrdinům, hrdinům sláva! Trochu mne ze začátku vadilo herecké obsazení a jakýsi příliš žovijální a nevojenský charakter postav, nicméně nepovažuji jejich ztvárnění za neuctivé a herecké výkony ubíháním děje rostli. Balabán, Mašín a Morávek si nezaslouží nic jiného, než čest a slávu a pět hvězd.

plakát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) odpad!

Skeče o dvou debilech, čím víc  vulgarit, tím víc adidas. Nicméně film vede k zamyšlení.... o současném stavu kultury a společnosti.... Přemýšlím nad cílovým obecenstvem. Pátá cenová těsně před zavíračkou?

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Kam jsme to česká kultůro klesli.... "píča" hahaha! "mrdat" hahah, to je bžunda, 78% wtf ....