Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (26)

X-Men: První třída

X-Men: První třída (2011)

V hospodské scéně, kde barman točí pivo, můžeme vidět, že sklenice je z půlky plná pěny. Při změně kamery má už pivo krásnou pěnu, která by se ale tak rychle neobjevila.

X-Men: První třída

X-Men: První třída (2011)

Když nacisté odtrhávají matku od chlapce, je jasně vidět, že matka pokleká, avšak v následujícím záběru stojí.

Drive

Drive (2011)

V čase 2:35 hlavní hrdina (Ryan Gosling) řídí pravou rukou a má rukavici. Když se však změní záběr, tak řídí levačkou, na níž rukavici nemá.

Pokoj 1408

Pokoj 1408 (2007)

Když Mike Enslin (John Cusack) zkoumá pokoj černým světlem, uvidí na povlečení krev. Povlečení se ale v pokoji každý měsíc mění, takže zde žádná krev být nemohla.

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Major Dieter Hellstrom (August Diehl) navrhne hru s kartami, poručík Archie Hicox (Michael Fassbender) zvedne ruku a klepne do stolu. Kvůli chybnému střihu se v následujícím záběru tento pohyb zopakuje. Když Hellstrom odchází pro karty, má na kraji stolu pivo, ale po návratu už je sklenice na jiném místě. Také Bridget von Hammersmark (Diane Kruger) chytí Archieho Hicoxe za ruku, ovšem v následujícím záběru ho nedrží.

Sedm psychopatů

Sedm psychopatů (2012)

Ve scéně, kdy Billy (Sam Rockwell) mluví s Martym (Colin Farrell), drží dvě černé pistole v jedné ruce a svou stříbrnou má v druhé ruce. V následujícím záběru má však svou stříbrnou pistoli zastrčenou v kapse u bundy a v obou rukách drží černé pistole.

96 hodin: Odplata

96 hodin: Odplata (2012)

Když Bryan (Liam Neeson) přijde za Leonorou (Famke Janssen) na skleničku, přinese Leonora prázdné sklenice, které položí na stůl. V dalším záběru už mají ve skleničkách víno, to ale nikdo nenaléval.

Indiana Jones a Poslední křížová výprava

Indiana Jones a Poslední křížová výprava (1989)

Ve scéně, kde Indiana Jones (Harrison Ford) vyleze v knihovně na schody, ukazuje na podlahu, kde je nakresleno římské X. Avšak v další scéně, když rozbije desku v podlaze, aby mohl vejít do hrobky, už římské X na podlaze skoro není vidět.

Indiana Jones a Chrám zkázy

Indiana Jones a Chrám zkázy (1984)

V momentě, kdy Indiana Jones (Harrison Ford) běží na most, má v levé ruce šavli a v pravé ruce rozmotaný bič. V dalším záběru, když už je na mostě, má šavli v pravé ruce a smotaný bič v levé ruce.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988) (seriál)

Legie se skládá z pěti osobností: Davro, Quayle, Holder, Heideger a sám Legie.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988) (seriál)

Mezi nákladovým prostorem a vědeckou místností je 2002 pater.

Vítejte v džungli

Vítejte v džungli (2003)

V jednom záběru Mariana (Rosario Dawson) pije džus, kterého má ve skleničce jen na dně. V dalším záběru má však skoro půl sklenice.

Simpsonovi - Domove, sladký domove

Simpsonovi - Domove, sladký domove (1995) (epizoda)

Marge Simpsonová na kurzu "Výchova k rodičovství" řekne, že „uviděla svého chlapce oblečeného do pytle od brambor.“ Jenže na něm bylo vytištěné anglické slovo „onions“ („cibule“).

Simpsonovi - Homerpalooza

Simpsonovi - Homerpalooza (1996) (epizoda)

Když se Homer chystá hodit první dělovou koulí do hrudi, stáhne si brýle přes oči a zaujme pozici. Po zásahu se záběr oddálí a Homer má brýle opět na čele.

Sahara

Sahara (1995) (TV film)

Tank seržanta Gunna (James Belushi) je M3 Lee.

Taxi 3

Taxi 3 (2003)

Když je Daniel (Samy Naceri) s Émilienem (Frédéric Diefenthal) na horách, Daniel dává autu místo pneumatik pásy. Když ale dojedou k chatě a Émilien se zaboří do sněhu, je možné vidět, že auto má pneumatiky. V dalším záběru jsou pak opět pásy.

Reklama