Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (34)

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Tak asi takhle, rozjezd - nuda, polovina filmu - kýbl nudy, závěr - víc než nuda. Celkově - obrovská nuda. Rozhodně doporučuji :)

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Film utíká a nenudí, ale hrůza hrůz dabing. Jakého vola napadlo vyměnit hlasy u 3 postav, z toho 2 zásadních?!!!! To celkový dojem filmu hodně zkazilo!!! Doufám, že na bluray to bude jiné a v kině šlo o rychlé nadabování!

plakát

Doupě (2014) 

OMFG!!! Divím se Paulu Walkerovi, že do tohoto filmu vůbec šel. Měl to snad zapotřebí? A David Belle hrát úplně tu stejnou roli se vším. Francouzská verze byla fajn, ale tohle je zbytečnost nad zbytečnost. Okopírovat kompletně vše.... PROČ???

plakát

Očista (2013) 

Nápad?? Skvělý! Zpracování? Otřesné! Dementnější rodinu jsem ve filmu hodně dlouho neviděl. Hawk se snaží, ale sám na to nestačí. Jeho "filmový" syn, kvůli kterému to všechno vlastně začalo, tak toho by každý sundal hned na začátku filmu. Co tohle bylo za idiota?! Navíc když Hawk jako vývojář zabezpečovacích systémů si tolik cení úspěch nového nápadu na zabezpečení, který je prostě "dokonalý" a na kterém, dle názorů sousedů, nechutně zbohatli. Nicméně, pak tam přijede plechová popelnice, natáhne dva řetězy a veškerý zabezpečení je v prdeli. Jediný, kdo si ten film užívá, je pán v masce, co chce všechny zlikvidovat. Toho ta celá blbost nesmírně baví..

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Pěkná podívaná, škoda jen, že je to tak zbytečně natahované. Konec měl navodit případné pokračování, ale vzhledem k tomu, o jak velký finanční propadák se jednalo na to můžeme jistě zapomenout

plakát

Po zániku Země (2013) 

Dlouho jsem čekal, že se v tom filmu začne něco dít a pak přišly závěrečné titulky. M. Night Shyamalan by už radši neměl točit vůbec nic, protože to s jeho tvorbou nejde od 10 k 5 ale od 10 k -10. Naprosto zbytečný film o ničem. Ještě, že jsem se nerozhodl se jít na něj podívat do kina. Je až s podivem, proč je všude psáno, že v hlavní roli je Will Smith, který tam prakticky nehraje, zbytečně dlouho umírá a nakonec to přežije. Snad si co nevidět spraví reputaci v jiných filmech. A jeho syn by se měl věnovat něčemu úplně jinýmu, hlavně ne hraní!!!!

plakát

Nevědomí (2013) 

Skvělá grafika, ale trochu zdlouhavé. Jinak ale moc pěkný film. Po prvním shlédnutí je ale nutné se určitě na to podívat znova. Některé dost podstatné věci uniknou...

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Z počátku jsem si ty souboje docela i užíval, ale pak se dostavila vlna stereotypu, kdy ani to boje už nebyly záživný a snímek začal docela nudit. Mnohdy jsem se i přistihl, jak koukám na hodinky a říkám si, kdy to tak asi skončí, vždyť to trvá už skoro 2 hodiny a pořád nic. Když opomenu spousta logických nesmyslů, tak se na ten film musíte dívat s absolutně vypnutým mozkem a na ničím nepřemýšlet. Příběh byl navíc velice čitelný na dlouho dopředu. Máme nestvůru úrovně jedna, najednou je úroveň dva atd. takže úroveň 5 byla k zasmání. Co mi ale nejvíc vadilo bylo, jak neuvěřitelně slabí byli ti roboti. Na aktivaci jakékoli zbraně, ačkoliv to ovládali 2 "piloti", tak jim to zabralo hodně času, takže dostali na držku. Atmosféru navíc nepodtrhl ani jeden "parchant zasraný". který furt do toho kecal, vyptával se a pak dával chytré rady!