Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Ať vejde ten pravý

Ať vejde ten pravý (2010)

Tak, abych řekl pravdu - původní verzi filmu jsem neviděl, ale tato mne mile překvapila. Krásný příběh, který není vystaven na krvelačných scénách, ale na tajuplném scénáři. Podle mého názoru opět jeden z mála hororu poslední doby, který má vše, co se na dobrý horor sluší a patří. Takže 5*

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Takhle silný a zábavný film se vidí jednou za život. Opravdu to ve mne vyvolalo skvělé emoce a to je přesně to, co by film měl dělat. I když je to velmi citlivé téma, tak režisér se s tím popral na jedničku a zbytečně netěžil z citové vykrádačky. Jde o originální film.

28 týdnů poté

28 týdnů poté (2007)

Pro mne jasná jednička na poli zombie horor - tento film jsem pustil druhý den ještě jednou a zaměřoval se na scény, které jsem poprvé nestihl. Při sledování začáteční scény, kdy manžílek opouští rodinu jsem zažíval euforie. Konečně někdo, kdo se zachoval tak, jak by se zachoval každý. Pud sebezáchovy je velice mocný nástroj a tady zafungoval naprosto správně. Scény skvěle sestříhané, Zombíci velice agresivní a dobře namaskovaní. Do teď byl můj favorit Úsvit mrtvých, avšak po shlédnutí tohohle je to jasné.