Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (32)

plakát

Invictus: Neporažený (2009) 

Morgan Freeman podal Mandelu tak, že se na konci filmu člověk skoro diví, že skutečný Mandela vypadá trochu jinak. Člověk, který se léty strádání nestal zatrpklým, naopak. Dokázal odpustit lidem, kteří mu ubližovali a vyzařovat optimismus a toleranci všude kolem sebe. Pro mě hodně silný film, na můj vkus možná moc sportovní..

plakát

Muži v naději (2011) 

Styl filmu, který mě úplně nenadchnul. Možná časem přehodnotím, dvě hvězdy jsou možná zbytečně trochu drsné - nebylo to nic, u čeho bych se vyslověně nudila... Nicméně rozhodně to nebylo něco, co bych chtěla vidět víckrát.

plakát

Warrior (2011) 

Napínavé od začátku do konce. A i když nejsem zrovna příznivcem boxu, film mě pohltil a 140 minut uteklo ani nevím jak...

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Dvojka = kopie jedničky, nic nového v podstatě nepřinesla, na rozdíl od jedničky už neměla výhodu překvapení, to už je ale klasický problém druhých dílů... Nejvtipnější scény v titulkách na konci. Nic, co by člověk chtěl vidět znovu... Trochu zklamání

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Hodně nepovedená česká romantická komedie doplněná vtípky na úrovni Kameňáku.. Opravdu totální zklamání.. Snad jenom za výkon Evy Holubové nedávám odpad! Kdybych to neměla puštěné jenom na pozadí, vypnula bych to tak po půl hodině a o nic bych nepřišla...dobrý komentář: Isherwood

plakát

Neznámý (2011) 

Neobvyklý thriller se zajímavým rozuzlením - v hlavní roli s Panem Hercem. Novodobá obdoba Uprchlíka, kde podobně silnou roli zahrál Harrison Ford.

plakát

Správci osudu (2011) 

Hodně jsem se na tenhle film těšila, po jeho shlédnutí jsem ale byla bohužel zklamaná. Film měl obrovský potenciál, nápad mi přišel opravdu zajímavý, ale udělal z toho jenom trošku netradiční romanťák, kterému závěrečná scéna nasadila korunu...

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Dobrý film, kterému k pěti hvězdičkám chyběla akorát bezchybnost - již při prvním shlédnutí si divák všimne určitých nelogičností... Nicméně nápad i herecké obsazení jsou velmi nadprůměrné.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

4*, ale asi bohužel jenom proto, že je to Harry Potter.. jinak by asi dostal jenom 3... Film se mi líbil, ale řekla, bych, že člověk, který knihu nečetl, má zážitek tak třetinový - což si myslim, že by u filmu být úplně nemělo... Jasné, že film nemá šanci ve 2 hodinách věrně obsáhnout celou knihu, ale mám pocit, že HP v posledních filmech byl pouze jakousi sousledností sketchů, které bych vůbec nepochopila, kdybych knihu nečetla...Ale zážitek z filmu jednoznačně pozitivní... Ale asi jsem prostě čekala moc - chyba.

plakát

Všemocný (2011) 

Nápaditý film s velkým potenciálem, který byl ještě ke všemu skvěle natočen - efekt orlího průletu skrz průhledné plochy a větší sytost barev pilulkového světa jsou pokaždé příjemným oživením. akorát konec mi přišel tak trošku odfláknutý. To ale nemění nic na tom, že jsem se u filmu dobře bavila a Bradley Cooper mě příjemně překvapil.