Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

Město duchů (2008) 

Komedie?Marně přemýšlím kolikrát jsem se u filmu zasmál,že by ani jednou.A o romantice nemůže být ani řeč.Naprosto zbytečný a nudný film s nesympatickým hlavním představitelem.

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) 

O dost lepší než jakýkoliv Kameňák,jenže stále to není ono.A navíc mě celý film strašně s***a tchýně v podání p.Holubové.

plakát

Claire (2007) (TV film) 

V celku dobrá kriminálka se simpatickou hlavní představitelkou.Jediné co sráží tento film hodně dolů je lehce předvídatelný konec.Od poloviny filmu a možná ještě dřív je jasný kdo je vrah a to je docela škoda.

plakát

Svět podle Prota (2001) 

Tenhle snímek tak nějak tiše prošuměl mimo mně aniž bych ho nějak zaregistroval.O to to bylo větší překvapení,když se mi nedávno dostal do ruky.Film je po všech stránkách dokonalý.Od režie,scénář,hudbu až po herecké obsazení.K.Spacey na kterém film vlastně stojí je vynikající a jako mimozemšťan naprosto přesvědčivý.Uvěřil jsem mu každé gesto,každý pohyb no prostě všechno.Od začátku vás nutí přemýšlet jestli je ten Prot opravdu z jiné planety nebo je to jen další případ pro psychiatra J.Bridgese.Nejsem toho názoru,že první půlka je lepší než druhá.Celým filmem jsem si tak polehoučku proplul aniž bych se chvilku nudil.Musím se přiznat,nejsem velkým příznivcem otevřených konců,kdy nechají tvůrci na nás abychom se rozhodli jak to skončilo.Mám pak pocit jako by to bylo nedotažené,nebo jsme byli mi diváci o něco ošizeni.U toho to filmu mi to vůbec nevadilo.Pro mne byl Prot už od začátku z K-Paxu a ani ten konec na tom nic nezměnil.

plakát

Midnight Movie (2008) 

Horůrek o maníkovi,který si sem tam odskočí z filmového plátna aby vykrajovátkem na cukroví vyvraždil všechny diváky v kině.A kdyby filmu ve filmu nebyl The End,dozvěděli bychom se jak to vlastně s těmi mrtvími dopadlo. Slaboučký bečkový slasher,kterému zaručeně něco chybí.

plakát

Nutné k přežití (2006) (pořad) 

Tak vám nevim,asi jsem naivní,ale celou první sérii jsem sledoval s tím,že je to všechno doopravdy.Sežral jsem to i s navijákem.Byl jsem docela zklamaný,že je to všechno jen jedno velké divadlo.Další díly už si nepustím,na hraný seriál je to slabý a nepomůže tomu ani tvrďák Grylls a jeho vytříbené chuťové pohárky.

plakát

Rendezvous with Rama (2003) (studentský film) 

Má to atmosféru,vizuálně povedené,ale jak už tu bylo napsáno jinak nic.Možná se dočkáme filmu na velkém plátně jak tomu bylo třeba u District 9.

plakát

Blbec k večeři (1998) 

Pan Pignon je opravdu víc jak hodinu ve skvělý formě.A já jsem se víc jak hodinu náramně bavil.Skvěle napsané postavy a ještě lépe zahrané.Filmu nelze snad nic vytknout.Naprostá paráda.Komedie podle mého gusta.

plakát

2012 (2009) 

Od tohoto snímku jsem očekával,že trochu pozmění můj názor na katastrofické snímky.Bohužel žádné překvapení se nekonalo.Stále stejná americká slátanina,tentokrát nabitá efekty,ale jinak nic.A kdyby to bylo o půl hodinky kratší,bylo by to snesitelnější.

plakát

Smlouva s ďáblem (2000) 

Námět není vůbec špatný mám však pocit že šlo z toho vytěžit mnohem víc.První polovina fimu a tři splněná přání krásnou ďáblicí jsou vtipná a pobaví (hlavně 100% basketbalista).Druhé polovině dochází šťáva a film pomalu začíná nudit.Kdo vás určitě nudit nebude je ďábel v podání krásné Elizabeth Hurley.Brendan Fraser je naproti tomu takový prkený,ale na to jsem si už zvikl a žádný zázrak jsem od něj taky nečekal.Ikdyž i on má světlé chvilky.V celku to není špatný a za sexy Liz jedna * navíc.