Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Věc: Počátek (2011) 

Potenciál bohužel naplno využit nebyl, avšak v záplavě dnešních pokračování úspěšných titulů, která nedosahují ani poloviční kvality, jako jejich předchůdci, bych tento film hodnotil jako povedený. A děkuju moc za titulky :)

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

"chce být prezidentem" mluví za vše ! konečně je tady zase akční film z dob, kdy vládly VHS kazety a nosila se trička s nápisem Iron Maiden a Judas Priest! Výborná podívaná a v poslední době jeden z nejlepších akčňáků.

plakát

Kajínek (2010) 

První půlka filmu se utápí jen a pouze v dialozích a nemá v podstatě žádnou gradaci ani spád. Jákl se to nejspíš snažil vykompenzovat rychlými přjezdy kamery při rozhovorech na detaily, ale když se to v 10-ti minutách opakovalo už asi ve třech scénách, tak mi to začalo silně vadit. Ovšem druhá půlka filmu začínající soudním procesem je už dobrým "akčňákem", dostává spád a film pěkně ubíhá. Lavronenko působí velice autenticky, avšak na Vilhelmovou jsem si nemohl vůbec zvyknout. Velice mě potěšila Bendová, která zahrála roli skvěle. Škoda, že se film neobešel bez poslední scény ve věznici Lavronenko-Vilhelmova. Bez tohoto dialogu by měl konec daleko větší šťávu.Ještě takové malé detaily : nové volvo?,sony vaio? atd....65%

plakát

To byl zítra flám (2010) 

Skvělý 90. léta :) Poison, Mötley Crue, Lougle, Martina Navratilova...a Philova pravá ruka, to je neskutečný :) Fakt supr komedie, u které se člověk pořád směje. 85%

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Tak takovou nudu už jsem hoodně dlouho nezažil, bez tohohle filmu se klidně obejdete. Opravdu nevím, jestli je na něm něco zajímavýho...ani na tu Katie se nedá moc dívat. Člověk pořád čeká něco velkýho a skutek utek. Hodně slabá jedna hvězdička s hvězdičkou.

plakát

Halloween II (2009) 

Jednička mě posadila na prdel takovým způsobem, že mi nestačilo se na to podívat 2x ani 3x, pouštěl jsem si to pořád znova a znova, protože to mělo fakt "koule". To co udělal Rob s dvojkou je do nebe-pekla volající. Přijde mi, že Loomis je úplně jiná osoba než jakou byl v jedničce, děj je sekanej, člověk neví, co je teda aktuální a co je z minulosti a Myers mi už přijde spíš jak mašina na vraždy než jak psychopat z jedničky. I tak na mě film udělal celkem dobrý dojem, ale ty tři * jsou s odřenýma rohama.

plakát

Gamer (2009) 

mělo by se to spíš jmenovat "Lamer"

plakát

Zrcadla (2008) 

do posledních, asi 60 sekund filmu, jsem chtěl dát 3*, ale to co bylo v těch 60-ti sekundách mě nadchlo tak, že dávám 4. Jinak lekačky slušný, atmosféra filmu se mi moc líbila, pouštěl jsem si to asi ve 12 v noci a celkově to na mě působilo docela dost hororově, jen škoda, že některý chyby ve filmu jsou opravdu hodně okatý. Ovšem na to, aby holka skočila kolem krku nebo se minimálně víc přitulila, stačí bohatě:))

plakát

Cesta (2009) 

Když jsem zjistil, že bude natočen film podle knihy Cormaca McCarthyho, kterou jsem asi před rokem četl, moc jsem se těšil, až se na to podívám. Asi jsem ale čekal od výsledku trošku víc. I tak zpracování vystihovalo atmosféru knihy na výbornou. Chyběly sice některé detaily oproti knize, ale ponurou nehostinnou krajinou plnou hladovějících zlých lidí, nepřátelského prostředí a nebezpečí "přirody" vystihnul Hillcoat skvěle.

plakát

Hodinu nevíš... (2009) 

Výborná byla ponurá atmosféra celého snímku. Škoda, že film nevytěžil víc ze skutečnosti o heparinovém vrahovi, bylo by to určitě zajímavější. Dost mě zarážely protiklady dob, které se ve filmu setkávaly...telefon s kolečkovým vytáčením a hned vzápětí mobilní telefon nebo vcelku novodobá sanitka se míjí na ulici s autem někdy ze 70. let. Určitě by se z filmu dalo vytěžit mnohem víc, než pouhý průměr.