Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Barry - Série 3 (2022) (série) 

Mezi třetí a čtvrtou hvězdičkou je velice tenká hranice

plakát

Avatar (2009) 

Nejlepší film v mem životě!!! Miluji Adele

plakát

American Crime Story (2016) (seriál) 

Nekteré herecké výkony jsou fakt divný. Všichni jsou ze všeho přehnaně vyplesklý a přehrávají. Gooding a Travolta vůbec nevypadají a nechovají se jako jejich předlohy.

plakát

Prci, prci, prcičky: Holky sobě (2020) 

Žádným prcičkám jsem nikdy nedal min než 3 hvězdy a to vypovídá za vše. Na velmi tenké hranici nekoukatelnosti. Ztráta času. Už ani prsa tam člověk nezahlídne.

plakát

Rytíř pohárů (2015) 

Hledal jsme něco jako film Song to song od stejného režiséra a dostal jsem úplně ten samej film a to skoro i ze stejnými herci :) Film dobrej, ale to samý jsem vidět nepotřeboval. Tohle je slabší

plakát

Zejtra napořád (2014) 

Příšerný obsazení hlavní role. Totálně mi nesedla. Divný nepřirozeně se chovající vedlejší postavy jako vždycky. Typický absurdismus českých komerčních filmů a naprostá trapnost dialogů.

plakát

Sicario 2: Soldado (2018) 

Pořád jsem čekal, kdy se to rozjede a nedočkal jsem se. Tím nemyslím bezmyšlenkovitou střílečku, ale něco čím bude moci konkurovat druhý díl jedničce. Pokračování mi přišlo lehce zbytečné a některé rozhodování postav a logika filmu nedávala smysl.

plakát

Johnny English znovu zasahuje (2018) 

Úplně stejnej vzorec jako v předchozích filmech. Nástup hrdiny, zábavná část, deprimující neúspěch hrdiny, kterému nikdo nevěří a následně slavný konec s oslavou hrdiny. Scéna s virtuální realitou se nepovedla a celkově film působí divně.

plakát

Milada (2017) 

Debilně namluvený a nepřirozený. To mi stačilo abych to po třech minutách vypnul

plakát

Xena (1995) (seriál) 

O