Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (26)

plakát

Black Adam (2022) odpad!

Laciná kopírka Marvelu, fujtajbl!

plakát

Špión (2015) 

Absolutně nechápu jak tento film může být hodnocený tak jak hodnocen je, trapnější film jsem totiž neviděl hodně dlouho. Jednu hvěždičku jsem dal jen za skvělého a až překvapivě vtipného Jasona Stathama bez kterého bych tomu dal na sto procent odpad, režisér který zařadil do hlavní ženské role "Sue" z Gilmorek (ta už totiž víc trapnější být asi ani nemohla), at už prosím přestane brát drogy :-)

plakát

Jurský svět (2015) 

Lepší blockbuster jsem letos ještě neviděl, říkal jsem si před navštívením kina, že to má jen velice dobrou reklamu a film bude těžit z úspěchů předchozích dílů a už nebude mít víc co nabídnout, ale tento díl byl pro mě nejlepší ze všech !!!! Doporučuji si na to zajít do kina, opravdu zážitek (ikdyž 3D zbytečné, ostatně jako u většiny filmů v poslední době...) ..... Absolutně vůbec se nedivím že tenhle film vydělal za tak krátkou dobu miliardu dolarů a atakuje hranici nejvýdělečnějšího filmu všech dob, které podle mě s přehledem dosáhne, DOPORUČUJI !!!!

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Před pár hodinami jsem dorazil z kina.... a nechal sem si to rozležet v hlavě. Nejprve jsem chtěl dát 3 hvězdy, jelikož prostě film v některých scénách postrádal absolutně nějaký pojem o fyzice ale tak celkově postrádal prostě i logiku...:-D Ale, byl to film ktery byl od začatku až do konce jedna velka jizda, která prostě jela krásně svižně. Musíte ten film brát tak trochu s nadhledem, ale jinak super podívaná. Původně to teda byly 3 hvězdy, ale po posledních 5ti minutách které byly věnované Paulovi jsem musel dát alespoň ty čtyři :) určitě doporučuji zajít si na to do kina, ale pokud jste fyzik či fyzička, tak se na to raději vyse*te :-)

plakát

Interstellar (2014) 

Nejlepší sci-fi film co jsem kdy viděl, já nevím co k tomu prostě říci... To mělo všechno co si od filmu přeješ, všechno. Tolik emocí jsem v žádném filmu nikdy nezažil, před McConaugheym smekám, za tohle musí brát prostě dalšího Oscara. Taktéž smekám před Nolanem, protože on je uplně někde jinde.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Tak.... před chvílí jsem dorazil z kina a po shlédnutí tohoto filmu mám velice smíšené emoce. Na jednu stranu se mi to velice líbilo a mám prostě pro Středozem slabost a naopak ... prostě podle mě tomu něco chybělo. Za mě osobně tomu hodně chybělo u propracování celé té bitvy u Osamělé Hory. Prostě nevím, fakt podle mě tomu něco chybělo. Byl jsem rozhodnut s tím, že když vejdu do kina a než začne film, že prostě i tak mu dám pět hvězdiček jakkoliv to dopadne a jak to bude vypadat, protože to je prostě moje slabota HOBIT a PÁN PRSTENŮ obecně... ale :-D ... dávám nakonec čtyři hvězdy a to jak již jsem výše zmínil, bitva mě nijak neoslovila a pak mi tam přišla velice vtipná postava Legolase a to kolik prostoru celkově vůbec dostala, hlavně bylo už i na fantasy film podle mě moc to, jak se tam v jedné scéně pod Legolasem propadne most a on si jakoby ve zpomalených záběrech udělá z trosek které budou padat schody, no prostě to uvidíte v kině.... kašlu na to, chtěl jsem jen ze sebe prostě dostat to co jsem viděl a jak to na mě působilo :-) Hobit je pro mě prostě srdcová záležitost a méně jak čtyři hvězdičky prostě dát nemohu :-) Konec mě celkově abych byl upřímný... dojal :-) Užijte si film, za mě 80%.

plakát

S tebou mě baví svět (1982) 

Nejsou tam TOP herecké výkony, efekty či něco takového, ale je to tak dobrá česká klasika že nedat pět hvězdiček prostě nejde :-) Ale za český film století bych to určitě nepovažoval, český film 20. století jsou rozhodně Pelíšky ;-)

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Opět jsem se přesvědčil že evropské filmy obzvlášť hlavně francouzské (a také skandinávské) jsou ty nejlepší a francouzi mají opravdu skvělý smysl pro humor. DOPORUČUJI :-)

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Jakožto velký filmový fanoušek se stydím že jsem tento KULT s velkým K, viděl poprvé až ted v roce 2014 ! Jedním slovem TOP... ENGLISH MOTHER*UCKER !

plakát

Godzilla (2014) odpad!

Vy tady asi hodně jedete v metamfetaminu (tím myslím ty co dali od 3 do 5-ti hvězd a k nim jeste toho co napsal ze je to nádherná pocta Spielbergovi) prosim všechny o detox :-)