Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (25)

plakát

Zalez do spacáku - Epizoda 4 (2024) (epizoda) 

A mě se to líbí, pan Klus lehce přestřelenej, ostatně jako i ostatní postavičky, ale není to úplně trapný a ta lehká přepálenost je prostě zábavná...Přesně.... vysrat se na všechno :)

plakát

Není sirotek jako sirotek (1986) 

Těžko dnes někdo pochopí, že tohle byla realita. Ano, ty hnusný komáři dokázali vytvářet idilické časy pro děti, to nikdo prostě nesmaže. Sem tam obskurní výjev a překvapivě spousta hlášek. Za mě super :)

plakát

Protiúder (2010) (seriál) 

Dobrej akční seroš, občas Škodovka, v sedmé sérii palkóvnik Vašut :)

plakát

Gotti (2018) 

Těšit se na Travoltu neztratilo smysl, ale jinak dlouho nuda a až v poslední třetině to jde. Teflonovej Don dvě hvězdy za Teflonovýho Dona a muziku.

plakát

Život (2017) 

Velké plus za napětí (skoro) až do konce, pár diskutabilních věcí - logika některých situací, nehledě na (ne)technické podivnosti ale kdo si dneska dovolí, nechat spadnout jen ve filmu na zem takovej dáreček :)

plakát

Absolution (2015) 

Souhlas s Flipnic, a jedna hvězda navíc, za gradaci závěrečný bitky, která vlastně u Vinnieho přerostla v prachsprostý tejrání... Seagal, jen tak dál a houšť, tendence přitvrdit je zjevná, přičemž kolega v bitkách překvapivě dostal celkem prostor a nezaostal o moc...Asi dám znovu, nejspíš ale s přeskakováním "hluchejch" scén :)

plakát

San Andreas (2015) 

Jedna dlouhá katastrofa, ta jedna hvězda za Dwayna, a bude se líbit asi hlavně a především všem co čekaj na konec světa....Jinak škoda slov....

plakát

Hacker (2015) 

Šílená nuda, snad jen ta kára co bouchla, ta je za jednu hvězdu....

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Slušný tempo i styl, po dlouhý době vyvážená sci-fi podívaná. "Illuminát Tomáš" v akčních scénách jistej, a na tu pani nebo slečnu s tou velkou kudlou si vždycky vzpomenu když to má někde bouchnout - Come find me when you wake up.... Kubrick to holt neni, ale jako alternativa na krátký večery před dalším pracovním dnem určitě. A rano tasky do ruky a opakovat si....Im not a soldier-Of course you´re not, You´re weapon...Sakra Riggsi vem ji tu kudlu :)