Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Služka (2023) 

Knihu jsem nečetla, film jsem měla dlouho založen k podívání a škoda, že jsem se nepodívala dřív. :-) Moc se mi líbil. Příběh byl zajímavý, napínavý a hezky natočený. Podobný jsem zatím neviděla. Na filmu se mi líbilo, že bylo pěkně vidět, že žít za dob Rakouska-Uherska nebyl žádný med. Doporučuji.

plakát

Temný případ - Série 1 (2014) (série) 

Už je to čtvrtý den, co jsem viděla poslední díl a pořád mi to leží v hlavě, opravdu výborné. Za mě super ve všech ohledech. Ze začátku mi do toho moc neseděl Matthew McConaughey, nevím proč.. ale nakonec do toho sedl dobře, myslím, že se oba herci výborně vžily do své role a dokázaly to výborně zahrát. Podle mě super příběh, dlouho jsem neviděla nic podobného.. Za mě super, těším se na další série..

plakát

V hlavě (2015) 

Super film ! :) jak pro děti, tak pro dospělé. :) Doufám, že budou další v tomhle duchu. :D

plakát

Anatomie pekla (2004) odpad!

Jak toto někdo mohl vymyslet a natočit?! Původně jsme si tento film pustily kvůli erotickému žánru, ale to co jsem viděla po tom, bylo to nejhorší co jsem ve filmu zatím viděla. Tak hrozný a hlavně NECHUTNÝ film nedoporučuji pouštět nikomu, kdo po filmu neplánuje hodit šavli. Hrůza. Ale, jedna vtipná scénka, kdy ji tam vrazil vidle, které šel hledat předtím ven, ta se povedla! :D To jsem se od srdce zasmála. :D

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Výborný film, který mě hodně zaujal. Sice se tam moc nemluví, ale činy mluví za vše. Pro mě je nejlepší scéna s medvědem, přišlo mi to velmi realistické a s hlavním hrdinou jsem to prožívala až do konce + scéna, kdy se hlavní hrdina schová přes noc do mrtvého koně, to jsem zůstala stát s otevřenou pusou. :D SUPER! Výborně natočené. Na to, že to je westernový žánr, který moc nemusím, tak tohle předčilo i romantiku, na kterou jsem se původně chtěla dívat. SUPER, SUPER!!! Doufám, že už Leonardo toho Oskara za tenhle film dostane. Zaslouží si ho.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Dost drsné. Silné. Náročné na psychiku a určitě na to budu ještě dvě hodiny myslet, hlavně na tu ruku! :D Dobré výkony herců a režie.

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Totální kravina... Nechápu, proč tomu dáváte tolik procent, asi je to kvůli hlavnímu herci :D

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Nejlépe natočený díl ze všech. :) Nedivím se lidem, který tu hodnotí film jako odpad a podobně, protože ten příběh neznají z knih. Dívají se na film jako na úplnou hovadinu a když k tomu přidají i český dabing, tak je to úplně v háji. Podle mě nejlépe natočený díl a proto 5 hvězdiček. :)