Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Komedie
  • Akční

Recenze (39)

plakát

Maniak (2012) 

Elája s komplexem z jeho věčně nadržený matky, halucinacema a nutkavejma násilnickejma potřebama ve filmu, kde jen obměňuje svý oběti a celý se to tak nějak plazí právě v tomhle duchu.Co se mi moc líbilo, bylo natočení aka POV a super detailní záběry na skalpace, etc.

plakát

Pod vlivem lásky (2008) 

Love story jak bič, perverzní, lákavý, trochu zlý, prostě top!

plakát

Lepší pozdě nežli později (2003) 

Love story pro postarší páry.Ten film je celkem průměrnej, ačkoliv by neměl bejt vzhledem k výběru herců.Jo a Nicholson se sem teda kurva vůbec nehodí.

plakát

The ABCs of Death (2012) 

Skvělej nápad, ale zpracování nic moc, ale nedá se nic dělat, to k alternativám často patří. +10 za D for Dogfight za milou kameru a revánž, L for Libido se mi líbilo nejvíc, O for Orgasm za lehký D/s,Q for Quack, W for WTF a F for Fart za hloupej humor,X for XXL za skladbu, Y for Young buck a Z for Zetsumetsu už jen proto, že jsem hned věděla že jde o Nishimuru.

plakát

Stud (2011) 

Lehce pochmurný, mnohem víc vláčný.Tyhle šukající krize nějak nechápu, prostě film o člověku bez vlastní vůle prostkanej incestní nitkou.Já v tom hloubku rozhodně nenašla.

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Aspoň že jsem přečetla recenzi po shlídnutí filmu, je to jeden velkej spoiler, v podstatě pak máte asi desetiminutový překvapení a to počítám i titulky.Film mě bavil od začátku dokonce, příjemně graduje, herecký osazenstvo vybráno perfektně, nelze než doporučit.

plakát

Sebastian's Voodoo (2008) 

Aspoň že jsem si přečetla komentáře až po shlídnutí, to by mi pak přišel kraťásek děsně trapnej.Plný děsu a smutku, ano velmi, asi jako Scooby Doo.Je to milej animáček, ale žádný velký poselství v něm nevidim.

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Super, ve mně to vyvolalo silný pocity, líbil se mi soundtrack a navíc je to velmi příjemná alternativa pro hovínka jako je ,terror na středních školách'.

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Och ano jaká to komplexní citová záležitost spletitého charakteru, děsný love story.Tenhle film je tak sentimentální až je naprosto odpornej a nudnej.Chvíli to vypadá, že všechno dobře dopadne, ale nenechte se zmást, poteče moč..