Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

P.S. Miluji Tě

P.S. Miluji Tě (2007)

Dvě hodiny neutuchajícího pláče. Film mě dostal fakt do kolen. Nazvala bych to jakousi smutnou romantikou, kterou dost výraznně podtrhují Gerard Butler s Hilary Swank. Krasně pozvolný příběh, který je tak vyvážený jak jen má být. Nenudila jsem se ani minutu a tahala kapesníky jeden za druhým. Pro mne Srdeční koncert.. :)

Drž hubu!

Drž hubu! (2003)

Těžko byste hledali film, kde se smějete od začátku až do konce a není to hovadina. Přesně to je Drž hubu. Úchvatné herecké výkony Gerarda Depardieu a Jeana Reno byly strhující. Gerard zahrál blbce tak dokonale, že to snad ani líp nešlo. Pro mne inteligentní zábava, která mne rozhodně nikdy nenudí.

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010)

Těžko byste asi hledali díl HP, který je tak podobný knižní předloze, jako právě tento. I když knižní předloha mě dosti zklamala, film udělal přesný opak. Nenudil mě ani chvilku a po šestém dílu, který byl svěží humorem bych ho asi zhodnotila jako nejzdařilejší. D. Radcliffe už se naučil konečně hrát a nepůsobí ve filmu tolik křečovitě jak mi u něj doposavad přišlo. A ostatní herecké výkony jsou opět skvělé. Obzvlášť co se dvojčat Weasleyových týče a pak samozřejmě taky samotného Snapea. Scénky s mnoholičným lektvarem mě opravdu bavily a dokázaly dodat šmrnc tam, kde ho předloha postrádala. Ať už se jednalo o 7 Potterů nebo o Rona jakožto pracovníka ministerstva, který se choval jako manžel.A příběh o relikviích smrti byl zpracován opravdu na jedničku s hvězdičkou. Proto si také myslím, že je dobře, když se poslední díl rozdělil na dvě části, protože mu to přidalo na kvalitě.