Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (30)

plakát

Alice in Borderland (2020) (seriál) 

Upřímně do posledního dílu jsem čekal co z toho vyleze nakonec za hovno, a po posledním souboji s pikovým králem jsem byl obvzlast naštvaný kdy rozsekany chlap po výbuchu přežije všechno, ovšem celá podstata seriálu mi naprosto vyrazila dech ! Brutální emoční uvědomění, kdy všechny scény z filmu dávají brutálnější význam. Konečně masakr u kterého to dává smysl a není to pouze hra bohatých. ! Za mě topovka

plakát

The Opus (2008) 

Myslím, že celkem důležité shlédnout po Tajemství. Jelikož spousta lidí jen pozitivně myslí ale nějak se nic neděje :) To je to kde se zde vysvětluje za mě lépe :) Ano dá se to shrnout do 10 minut, ale opakování je matka moudrosti. Jsem velice spokojen :)

plakát

Zmenšování (2017) 

Začátek mě naprosto pohltil, ovšem po 15 minutách jsem stále čekal na něco co bude nějak zapadat do děje nebo tomu bude dávat smysl. Těžké zklamání. Jedna hvězda za skvělý nápad, jinak totální šrot. A ten konec? No ten to zazdil úplně.

plakát

Očista (2013) 

Naprosta sra . . jda. jedna hvezda za dobráka černocha.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

No celkem jsem se těšil na akci více bojových scén, ale od prvopočátku scénář čitelný, napodobenina asi 3 hororových filmů + nekterých válečných, chybí originalita, naprostý propadák, přežiji hodně ale tohle jsem ipravdu s nechutí dokoukal . . .

plakát

Zpívej (2016) 

Myslím že na odreagování naprosto skvělé :) Jen palec velký dolu za tu Ewu farnou ! měli tam raději nechat anglický originál, který je mnohem lepší :)

plakát

Mistři hip hopu (2011) 

Nevím, ale free running spojený s hip hopem, dobrá myšlenka, ale málo rozvinutá, a jestli tomu co tam měli za soutěž bylo myšleno vážně, tak nevím, spíše mi to připomínalo soutěže v české republice a to že i u nás je extraliga lepší. Příběh klasický s milostnou zápletkou. Takový nic moc Béčkový film

plakát

Liga mimořádných tanečníků: Tajemství Ra (2011) 

Je vidět že lidé, kteří zde dávají odpad a 1 hvězdu vůbec nic o tanci neví. Prosím všechny nevzdělance a hlupáky aby nehodnotili co ani hodnotit nemohou a čemu nerozumí aspoň trochu. Možná ani nevíte že ve filmu jsou nejlepší tanečníci světa, a to nejen Ti co jsou ve filmech jako je např. Lets dance a pod . . . možná Vás neuchvátí děj, to je na každém z Vás, ale ten tanec je naprosto dokonalý.

plakát

Rychlý prachy (2007) (seriál) odpad!

Tak az to bude originalni a ne nahrane tak mozna jednu hvezdu, jinak se jen ukazuje jake sou holky spiny a za prachy udelaji vsechno. Freevideo.cz to jisti.