Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (18)

plakát

Vědma (2023) (seriál) 

Zlákaly vás ty super ukázky v televizi? Nedejte na ně. Jako velký fanoušek klidně i špatných fantasy jsem víc, než zklamaná. Ztracený čas. A je to škoda. Nebýt to tak průhledné a tak strašně, ale strašně špatně udělané (na pár výjimek jako kamera a sem tam pěkné scény), třeba by to i udělalo radost. Ale s tím, jak je to doopravdy zpracované, to i nenáročného diváka donutí litovat těch pár hodin, které tomu věnoval. A pokud ne, něco s ním asi není v pořádku... (Samozřejmě proti gustu.... Nicméně pokud je někdo spokojen, prosím o vysvětlení proč, páč tady je prostě všechno špatně).

plakát

Útok dvojhlavého žraloka (2012) odpad!

Tak vážení... Z tohohle mě tak strašně šálí zrak, že jsem snad přemýšlela nad plným počtem hvězd za to, že NĚCO TAKOVÉHO SE OPRAVDU NEVIDÍ!!!... Vážně... Opravdu, ale seriózně tohle existuje? Film bych ohodnotila pouze v případě, kdyby šlo o režisérský (i scénáristický a herecký a vůbec) počin nadaných dětí prvního stupně základní školy. Zvláštní základní školy. Hodně zvláštní... Prosím, potvrďte mi někdo, že to tak je, jinak... Já vlastně nevím co. Nemám páru. Jsem pod parou. Myslím, že touhle tupostí se můj mozek opravdu přetížil. NICMÉNĚ!!! Jedno se tomu musí nechat... Každá další hloupá scéna a příšerný efekt (čili každá scéna) mě víc a víc nutila zírat s otevřenými ústy. Sakra.

plakát

Jezdci Apokalypsy (2009) 

Na začátku mi trochu vadilo, že provedení moc nehraje na atmosféru, jakou by film s takovými případy mohl mít. A že ta by byla!!! Když ale vše skončilo, přišlo mi, že ona vlastně ta neatmosféra tomu právě spíš dodala. Bylo mi sice od první cca čtvrtiny filmu téměř jasné, kdo v tom bude zapleten, ale nijak to celku neubralo. Já jsem spokojena. Doporučovala bych.

plakát

Tajemství mumie (2010) 

A tu trojku dávám vlastně jenom proto, že si nejsem jistá, že mě to tak pohoršilo a nebo vlastně pobavilo... Možná obojí. V jednu chvíli děs, v tu druhou vážně psina... Každopádně od Luca Bossona jsem čekala cokoliv, jen ne tohle...

plakát

Far Cry (2008) 

Odpadů znám spoustu, ale tohle si to nezaslouží. Není to žádný super trhák, ale vcelku příjemná oddychová podívaná s vůbec ne špatnou akcí. Některé záběry dokonce i parádní. Předpokládám, že hodnocení odpad je z 99% od fanoušků a hráčů Far Cry a je to škoda.

plakát

Ďábel přichází (2003) odpad!

Opravdu? nechce se mi věřit, že to vyšlo v roce 2003. Kvalita silně osmdesátková. Možná pod. V době premiéry mi bylo 15 let a už tehdy jsem přesvědčena o tom, že bych svedla lepší scénář, lepší masky a snad to i lépe zahrát. A ten název? Jako vážně? Sledovala jsem při práci přes Voyo, kde byla fotografie Winony Rider, rok výroby 2000, ale bohužel se popletli. Jak já na tu Winonu čekala... Nicméně... byly doby, kdy jsem byla přesvědčená o tom, že každý upírský film mě bude bavit už jen díky tématu. Nikoliv.

plakát

Terminátoři (2009) 

SPOILER Může mi někdo vysvětlit, proč se snažili složitě nabourat do nějakého hloupého počítače, když stačilo, aby blbá blondýna zatáhla za páčku nouzového vypínače? Nicméně hvězdičku si zaslouží za parádní pobavení a za poměrně nonstop akci :D Opět ale pouze, pokud film berete s nadsázkou. Bez nadsázky by i odpad byl možná málo. Neumím se ani falešně zasmát, ale některé role bych snad zahrála líp, než obsazení. Viz Chloey, která je mimochodem velice všestranná drsňačka, klobouk dolů! Nicméně dobré pozadí k práci, pobavte se taky ;)

plakát

Žena v černém (2012) 

HRAČKY!!! Spousta starých, mechanických retrohraček! Největší jistota úzkostného a děsivého efektu... Harry, pardon, Daniel příjemně překvapil, i když jsem si ho v podobné roli nedokázala vůbec představit. Atmosféra skvělá, hounted house jak má být, trošku okoukaný efekt zhasínající se chodby a v některých scénách trošku kazící záběry na nešťastnou, zesnulou mamču... Ale to jsou drobnosti, kterých je v dnešní době asi těžké se vyhnout, vzhledem k tomu, kolik takových filmů už vidělo světlo světa. A konec? Možná očekávatelný, ale přesto mě udržel ve vší vážnosti až do konce titulek. Na to, jak mě málokterá duchařina udrží, jednoznačně klobouk dolů.

plakát

Krvavý sníh (2009) 

Jedna bezvýznamná hvězda za to, že nápad by se dal zpracovat opravdu zajímavě, kdyby se člověk maličko snažil. Už ze začátku jsem vlastně přesně věděla, jaký na mě film zanechá dojem, jen si počkejte, hned z kraje filmu, na epický pád jedné z postav do extrémně hluboké (<- maximální možná ironie) propasti a její následný hysterický pláč, který jasně dává najevo, že mohla přijít o život! Chuděrka... Ale alespoň to opět pobavilo!

plakát

Temné léto (2015) 

Očekávala jsem naprostou příšernost, jeden z těch hororů, které jsou tak hloupě a špatně přestrašené, až nikoho nevyděsí. Na duchařinách mi většinou vadí zbytečně moc lekaček s extrémně odpornými duchy a ve finále musím říct, že mě tenhle kousek poměrně překvapil. Líbil se mi styl kamer v některých momentech, hlavní hrdina byl zajímavý typ a zápletka nebyla zlá. Uvítala bych větší vtažení do děje a kdo mi opravdu vadil, byl ten probační, rádoby drsňák dospělák a poslední scéna (kdy probační vstoupí do bytu) mi taky nedodala moc na udržení nálady z celého filmu. Už vůbec ne ta potitulková, kterou jsem dost možná nepochopila (a pokud ano, tak by bylo lepší, kdyby tam vůbec nebyla).