Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (400)

plakát

Krkonoše (2017) 

Tedy pane Viktore, Jizerky dobré.... Ale tohle byla hrozná nuda....málem jsem měl pocit, že se koukám na dokument z 80.let. Proč to třeba nenecháte namluvit profesionála? Ale i tak velký respekt.

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

Uf! Tak to bylo utrpení. Naštěstí to noční služba zkousne. Jdu se podívat na svět tím chlapáckým pohledem jako Dom....

plakát

Muž jménem Otto (2022) 

Mrzout na scénu! Kolikrát již? Tak trochu odvar Lepší už to nebude a Gran Torino. Ale koukalo se na to dobře a nakonec jsem i zaslzel. Dejte si originál.

plakát

Babylon (2022) 

Film je fajnový. Mňamkozní... Ale bude to mít strašně těžké. Na tohle veledílo normální člověk do kina nepůjde.... To mi věřte.

plakát

Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023) 

Je mi 46. Dal jsem to s dětmi v bijáku. A film je.....strašně rychlý! Sakra rychlý! Děti? Spokojené: "táto, bylo to nej!" Ale na mě? Rychlé.... A tak rychlé až mě to přestávalo bavit. Ale kino tleskalo. Takže jsem co? Starej!

plakát

C'mon C'mon (2021) 

Problém těchto filmů je, že mě strašně lezou na nervy ti dětští hrdinové..... nemůžu si pomoct.

plakát

Margrete - královna severu (2021) 

Velmi zajímavá středověká historka. I iluze středověku je dobrá. A víte proč? Protože se tam na rozdíl od jiných středověkých fláků nebrodí hromadami slámy, nemají obličeje pomazané blátem a nelítají tam v roztrhaných hadrech.  Pozn. Verbale, tentokrát jsi byl k filmu dost krutý :-)

plakát

Jan Žižka (2022) 

Opět po letech na ČSFD se vzdávám hodnocení.  Film jsem viděl v kině ve verzi do 12ti let. Netušil jsem, že je ve dvou verzích. Moje chyba. Předem, prosím, naprostý obdiv a respekt celé rodině Jáklových. Bobříka odvahy jste ulovili! Už bych ani nespočítal kolikrát byli uvedeni v závěrečných titulcích. Tímto zdravím i p.Prof.Čechuru jakožto poradce historického. Měl jistě co dělat.... Film obsahuje množství klíšé....umazaní lidi středověku. Proč? Všude kam se vrtli byla sláma. Proč? Copak ve středověku byla furt mlha? Proč? Zato ve středověku žili tvrďáci co dostanu párkrát přes čelist tyčí a následně oblaží své nepřátele úsměvem Hollywoodským.  Film nehodnotím. Jsem rád, že vznikl. Pošlete jej do světa a uvidíme. Přeju mu štěstí!

plakát

Eternals (2021) 

Tak tu máme všechno co se současná "korektní" společnost snaží naroubovat do bijáků: genderovou vyváženost, rasovou vyváženost, oslavu homosexuality atd.... vítejte. Ne nadarmo je tenhle špatný film modrý....

plakát

Vikingové: Valhalla (2022) (seriál) 

Lidi, tohle je špatný. Same nelogismy. Nenechte si kazit puvodni Vikingy touhle  pitomosti.