Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (209)

plakát

Applikace (2014) (pořad) odpad!

wtf? poslouchat Tukana mě bavilo i když plácal hovínka, ale ty dvě nový tváře jsou už fakt moc... no hrozně.... teda vůbec nic

plakát

Alias (2001) (seriál) 

diskotéka hadr

plakát

Speciální zbraně (2012) (seriál) 

obsažené množství archivních záběrů mě dostalo. něco podobnýho jen těžko budete hledat.

plakát

Vojenské letouny (2006) (seriál) 

mno.. rozplývat se nehodlám, ale je to v celku přijatelně podanej vývoj a a základní požadavky a nutnosti u určitých typů.... osobně mě spíž zarazilo, že to není 20 záběrů pořád dokola a dokola :-) naopak, některý záběry jsem neviděl nikdke. ale to jsou jen ty krátké záběry vzletů a přistání apod.

plakát

Kdo uspěje? (2010) (pořad) 

no jono, klasika. další pořad, kde vám nezapomínají neustále opakovat, kdo je na týhle planetě Impérium :D disponuji rozsáhlými znalostmi armádní historie, taktiky, výzbroje a všeobecným přehledem. nekoukat a nehodnotit to tady samí fašisti, tak se určitě nemůžeme dostat až na místních 85%... jako chápu, že Amík potřebuje světu tvrdit, že oni jsou opravdu ti nejlepší na planetě a že Darth Vader je jen jejich Obama, ale mám toho tak trochu dost. tudíž nemůžu jinak, než nehodnotit, protože tohle se jen s těží může pohnout ke dvěma hvězdám. až uvidím víc dílů, možná sem něco přidám.

plakát

Tajné zbraně nacistů (2010) (TV film) 

tak to pardon... jako nějakou hodnotu to má. za tu dvě hvězdy, ale natočil to amík, tak je to prostě americké....

plakát

Touha po kráse (2010) (TV film) 

tak snad se jednou dočkáme a i takoví dokument dostane hlavní vysílací čas. a ne na ČT2 od půlnoci do jedný do rána v neděli...

plakát

Empire State Building (2012) (TV film) odpad!

tak jsem si bláhově mysle, že se dozvím něco víc o Vampire state building a ono hovno... jediný co jsem se dozvěděl je, že Old New York prostě "potřebuje" aby tam stála další obludná budova příšernejch rozměrů na místě tehdejšího obchodního centra, které jim Bush jun. tak rád vyklidil. kdyby to alespoň nebylo všudypřítomně nasáklí tip posranym patriotismem a nadutostí... jasně že vy víte co děláte, jasně že vy máte tu nejlepší technologii, jasně že pořád držíte nejvíc po hromadě, jasně... řekněte nám to všem ještě párkrát, abychom vám mohli začít věřit.

plakát

UFO: Velké spiknutí (2014) (TV film) 

mno.... 2* za občasné výbuchy smíchu... jinak náplň rádoby dokumentu mě moc nenadchla. bavit bude spíše novice v oboru, než dlouhodobého fanouška veškerého vědění okolo tématu .-)