Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (63)

plakát

Srážka s kometou (2007) (TV film) odpad!

Tak jak říká Chupacabre, totální Béčko, které ani nedává smysl, hrajou si tam na vědce a ani neví co říkají, většinou samé blbosti :/ ... těžkej Bulshit.

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Ke konci filmu je slyšet dost podobná hudba ze soundtracku Tron Legacy od Duftpunk, je to sice jen jedna znělka ale i tak, Harry Gregson-Williams je pěknej trapáček, umí akorát kopírovat, celej ten film stojí za hovno!

plakát

Jiná země (2011) 

Absolutně nechápu proč do filmu cpali něco o zrcadlené Zemi když je to o holce která se chce zavděčit chlapovi kterému zabila celou rodinu při automobilové havárce :/ ... Film o ničem!

plakát

Apollo 18 (2011) 

Opět se potvrzuje pravidlo že pokud IDMB řekne že tento film má hodnocení kolem 60% tak všichni ostatní dávají automaticky stejnou známku, snad by bylo lepší se na hodnocení IDMB nedívat, to platí pro lidi co nemají svojí hlavu ;-)... Jinak film je docela pěkný, hlavně proto že to není jako klasika jako filmy paranormal activity apod., je to originální, nikdo zatím neudělal podobný film na téma - mimozemšťani! Jinak myslím si že pár záběrů z filmu kopírují některé věci z dokumentu Jose Escamilla : Moon Rising, ale je tam jeden záběr který by mohl souhlasit s realitou, ale říkám jen mohl, je to svítící koule ze záběrů kamery, která byla postavená vedle modulu na měsíci :) ...

plakát

Wu xia (2011) 

Hrozná BLBOST! Z počátku to vypadalo že to bude normální film, potom jsem si myslel že ten vyšetřovatel je blázen, už podle těch chytrolínskejch keců o Chi, jako že při volné pádu umí člověk vyrovnat Chi a tak nespadnout do řeky, LOL, a takovýchto příkladů je tam víc, myslel jsem že onen vyšetřovatel je blázen a že se podle toho bude vyvíjet i film, přišlo mi trošku moc přehnané to co tvrdil, že by to mohla být pravda... No ale nakonec to pravda byla, taková ztráta času! To by mě zajímalo pro jaký lidi tohle točí, nejspíš asi pro američany a úplně pitomí lidi, který baví nemyslné filmy, hlavně když je to akční, obsah žádný, ale hlavně když se tam nesmyslně perou jak debilové a lítaj jako ptáci, jak říkám filmy pro pitomé publikum ;-)...

plakát

Kolik je hodin? (2008) (TV film) odpad!

Brian Cox je prostě jen bílej kůň, používá einsteinovo pojem relativního času a pak říká že náš život je přímka, od narození až po naši smrt, tím ale říká že čas je jednosměrný a že nic jako relativní čas neexistuje, pak zase naopak říká že existuje jak jeho narození tak jeho vývoj života, tak i jeho smrt zároveň!!! No to protiřečení je fakt ubohé, vyberou si jenom to co se jim líbí z historie aby udělali dojem. Další věc je tam jakoby provádí pokus, kde se snaží měřit čas pomocí vyslaného sihgnálu z radioteleskopu na merkur, tím že vyšlou singál na merkur a tím jak merkur obíhá slunce ( do toho musíte zapojit i ohnutý časoprostor - ohnutý je díky gravitaci slunce= ohýbání prostoru má za následek zpomalení času, ale také ohyb dráhy letu signálu)... takže počkají až bude Slunce přesně mezi Zemí a Merkurem a v tu chvíli vysílají signál ze Země, signál letí kolem Slunce a tady se musíte pozastavit, v tuto chvíli se podle jejich super teorie podle einsteina má signál správně ohnout v prostoru takže změní dráhu letu a také se má správně zpomalit tok času pro vyslaný signál ze Země...tento vyslaný paprsek podle nich má letět kolem slunce a přesně se trefit do pozice( slunce je přesně mezi merkurem a zemí) Merkuru a poté se má signál vrátit zpět na stejnou pozici na Zemi, znovu připomínám ten signál by se na Merkur těžko dostal tak aby se pak zároveň trefil přesně na zemi a to nepočítám pohyb země kolem slunce díky kterému by se paprsek nikdy nedostal zpět do radioteleskopu... Jak říkám informace si doplňují tak jak se jim zlíbí, i kdyby se trefili na merkur a odražený paprsek by se nemožně opět trefil na zemi tak by tam bylo jisté zpoždění(podle einsteina) takže by si ani nemohli nijak ověřit zda-li je ta odezva přesně to co vídí a měří, ona by vlastně reálná byla, ale podle času tak jak tiká pro slunce a pro naší planetu a pro merkur, ale pro zemi by to byl reálný čas merkuru+země+slunce nikoli pro zemi ověřitelný čas,nemohli bychom ho porovnávat s časem z atomových hodin, tady tiká čas jinak než u slunce a na merkuru... celý je to bullshit... vědci si pořád domýšlí to svoje ani ty jejich pitomé teorie nesouhlasí, jednou si tam dosadí teorii z M-teorie( teorie superstrun), jednou zase podle einsteina... . Jenom chci dodat, nemusíte být fyzici na to abyste chápali to že tam kecaj kraviny, stačí se podívat na vícero dokumentů o vesmíru, pochopit základy od toho, kousek zase od toho, ale je nutné přemýšlet nad tím, jinak vám zamotají hlavu pak ty složitější infromace, ale rozhodně nemusíte být premianti ve fyzice nebo astrofyzice či kvantové mechanice ;-)

plakát

Temný rytíř (2008) 

Nechápu jak tento film mohl dostat pouze 2 oskary?!!! Při tom tento film je hotový umělecký dílo! Nejspíš to bude tak že bratři NOLANOVI budou nejspíš úspěšnější než by si ostatní závistivý blbci přáli... :-/ Co se týče psychologie filmu tak Joker ja takovým ztělesněním toho tzv. DOBRA a ZLA, žádné DOBRO ani ZLO neexistuje, existuje pouze lidská hloupost a nenávist, film vyjadřuje přesně toto: hloupost, závist, nenávist lidí, prahnutí po penězích, zkorumpovanost je to film spíše o MENTALITĚ lidí, JOKER neztělesňuje ani tzv. zlo ani dobro, ale ztělesňuje nás lidi celkově, opravdu si myslíte že by scéna s 2 loděmi a s bombami dopadla tak jako ve filmu?! HAHA to těžko, při první příležitosti by se odpálili navzájem, nehledě na nějaké tzv. dobro a zlo, nikdo z těch lidí není dobrý a ani zlí, oba dva druhy lidí jsou jedno a totéž dohromady, JOKER pouze chtěl ukázat tu debilitu lidské mysli, je to dosti podobné jako u 2.sv. války nacistické německu nezavdlo RASISMUS, ale pouze probudilo a věřejně hlásalo to co už lidé měli dávno v sobě! To jací opravdu jsme, že nezáleží na typu člověka, všichni máme v sobě tu agresivitu, i tu umírněnější stránku, opět platí že JOKER je obojí, opravdu co se týče psychologie filmu tak film dokonale vystihuje LIDSKOU MENTALITU. A co DARK KNIGHT? co on vlastně představuje? Podle mého DARK KNIGHT představuje, odhodlání bojovat s lidskou hloupostí, korupcí, představuje napůl naivní přemýšlení lidí že ostatní budou řešit problémi za ně, ale také představuje tu druhou půlku tu tzv. dobrou půlku z nás, náš rozum, že můžeme sami bojovat za lepší zítřek, postavit se hlouposti, korupci, agresivitě, zabíjení, prodeji drog apod. ... A jak? Tím že konečně začneme sami něco dělat, nikdo to za nás neudělá, čekat že přijdu rytíř na bílém koni... to těžko, SAMI JSME STRŮJCEM SVÉHO OSUDU!!!

plakát

Pán prstenů: Návrat krále (2003) 

Hledat chyby umí každej, ale ocenit super dílo to ne, všichni co umí kritizovat tuhle Trilogii by se měli podívat na ostatní filmy (fantasy) a porovnat kvality Pána Prstenů a ostatních filmů... NEJLEPŠÍ FANTASY VŠECH DOB!!! Tohle půjde hodně těžko překonat ;-)

plakát

Barbar Conan (2011) 

1. Dojem z filmu v kině byl daleko lepší než když jsem se na film díval poté doma, myslím že si film zaslouží alespoň 3*. Nechápu jak s takovým rozpočtem mohli udělat něco takového suchého, 90 mi. dolarů a efekty vypadaj hůř než film z roku 1999, další věc co se mi nelíbí je totálně pokažená choreografie, když už někdo napodobuje Barbary tak by to měli udělat pořádně( Jason Momoa ani nevypadá jako Germánec - Barbar), ve filmu je pár dobrejch záběrů na Conana, ale tím to končí, kdy už se ty pitomí Američani poučí, měli by si zaplatit nějakého asijského choreografa kterej tomu pořádně rozumí, no nic, debilové se neponaučí nikdy! Když už Ameriku, tak to pořádně posrat, ne?! :)))

plakát

Zvědavost (2011) (seriál) 

1. díl dokumentu nepřináší absolutně nic nového(stvořil bůh vesmír?), to co tam Hawking tvrdí že bůh nestvořil vesmír, protože v bodě kdy byl vesmír nekonečně hustý bod tak prej v tomto bodě se zastavil čas, tudíž neexistovalo žádné teď, včera, zítra a tudíž neexistovala příčina a důsledek, což by mohla být pravda, ale potom tvrdil že se sám rozběhl čas, sám od sebe, ale měli byste se zeptat sami sebe jak se mohl nastartovat čas sám od sebe, když neexistovala příčina, nějak se čas musel rozběhnout, sám od sebe se nemohl prostě nastartovat(Hawking tvrdí že se sám rozběhnul čas- bez příčiny), ale vesmír nedělá vyjímky! Takže v tom nultém bodě neexistoval čas, tudíž neexistovala příčina a důsledek, protože není žádné teď a ani žádné potom, bylo jen nic, na to aby začal čas existovat je potřeba příčina nebo-li start času- počátek času a co je ta příčina? Možná bůh, možná srážka dvou membrán(membrána viz. dokument elegantní vesmír) Tím mám na mysli že něco muselo odstartovat samotný čas, nějaký impulz, zkrátka něco(možná něco mimo náš vesmír)- to je ta příčina, díky příčině se teď rozběhl samotný čas a tím pádem existuje teď a pokuď existuje teď tak v tomto bodě už je možný vznik z ničeho do velkého třesku, samotný velký třesk je tudíž důsledek... Podle Einsteina je čas relativní, on měl však na mysli že je čas relativní všude, o čemž pochybuju, relativní může být jen pro nás! Řídil se svojí nevyvratitelnou konstantou- rychlost světla, jenže jak mohl určit rychlost světla když neměl potřebné vědomosti jak o energii tak o celkové hmotě a ani o tzv. konstantě vesmíru - rychlosti světla... . Všechno to jsou jen oblbovačky! Vědci si nejsou jistý vůbec ničím, v knihách píšou nesmysl které nedávají smysl, v dokumentech z lidí dělají pitomce, navzájem si vědci kradou nápady, soupeří spolu jak to jenom jde, každý se chce proslavit a vůbec jim nezáleží na pravdě, jde jim jen o slávu... co Hawking dokázal v tomto dokumentu? Nic! Poukazuje na to že neexistuje žádný bůh, na nic víc nepoukazuje, snaží se vyvrátit něco co stejně nikdy nezjistíme, pro nás může být bůh cokoliv, křestanství, budhismus a další víry hledají něco co nikdy nenalzenou, vědci hledají pravý opak, co vlastně lidstvo hledá?! Takový malý příklad toho jak jsou vědci pitomí: např. Hawking a ta jeho tupá teorie o supermasivních černých dírách a jejich postupnému vypařování- jak Hawking mohl na základě matematiky a fyziky určit že supermasivní černé díry se postupně vypařují, celkově černé díry, jak?! Nemohl k tomu aby mohl počítat něco potřebuje znát základní stavební kameny hmoty+ energie, což znamená jít od počátku vesmíru, po vývoj vesmíru až po konec, tudíž černé díry, k tomu abyste určili vypařování řerné díry + nenasytnost černé díry potřebujete znát naprosto přesně gravitaci+ magnetismus+ silnou jadernou sílu + slabou jadernou sílu = co to vlastně jsou tyto síly?!! to je jen naše představa o vesmíru, o základních zákonech, jenže základní síly( zákony ) určují kvanta, ty absolutně nejmeší částečky vesmíru, které se můžou například spojovat jako superstruny, jde o to že žádné zákony jako gravitace nebo magnetismus ani nemusí existovat! Takže jak se Hawking dobral k něčemu tak složitému a celkově všichni vědci, jak se dobrali k tzv. konstantám vesmíru když ani neví co je to gravitace, co to jsou kvanta, co jsou základní stavební kameny vesmíru? odpověd zní NIJAK! Prostě na základě debility a namyšlenosti a chtíče - proslavit se vytipovali výsledek, aniž by znali přesné zadání, co vlastne vedci počítají při těch svých ULTRA složitých matetických vzorcích?! Na takové věci byste se měli ptát pokaždé když vidíte ty pitomé vědce machrovat jak si támhle ve Švédsku přebírají NOBELOVU CENU!!!!!!!!!!! Podtrženo a sečteno : Hawking se snaží vyvrátit nevyvratitelné! Za 1. Náš velký třesk může být jeden z BILIONU podobných vesmírů, tím pádem je možné použít zákon o zachování energie= 1. termodynamický zákon (jen pro představu) - z čehož vyplívá že se ta energie musela někde vzít ještě než vznikl náš vesmír, tudíž muselo existovat něco před naším velkým třeskem a proto nemusí a nemůže být náš velký třesk 1. svého druhu ---> příčina a důsledek , rozhodně to dává větši smysl :) ... nezáleží odkuď se vzala energie, jestli pochází od supermocné bytosti nebo se samovolně spojila v mohutný HYPER výbuch... celé to snažení dokázat že bůh neexistuje nikam nevede, ukazuje nám jak jsme namyšlený LIDI, protože, pokuď se např. přesuneme do budoucnosti o miliony nebo o miliardy let, pak budeme mít potřebné znalosti k vytvoření vlastního vesmíru pomocí kvantových PC které dokážou nasimulovat celičký vesmír přesně tak jako by se vyvíjel náš vlastní vesmír. A co z toho vyplívá? Vyplívá z toho že pokuď mi budeme moci dokázat vytvořit vlastní vesmír který se bude vyvíjet miliardy let a bude se v něm vyvíjet život tak jako v našem vlastním vesmíru pak se i mi snatene BOHY(bůh znamená že je to někdo kdo má oproti nám božské schopnosti, např. může stvořit vesmír, pohrávat si s časem, pohrávat si se zákony vesmíru atd.)!!! A také tady můžete vidět obrovskou podobnost v tom jak může vzniknout vesmír, k tomu aby mohl vzniknout vesmír je zapotřebí nějaký impulz energie, většinou z venčí, velký třesk nemusí být tudíž nic jiného než jen pouha realistická simulace života a smrti... ALE pravidlo příčiny a důsledku bude platit stále a nelze ho obejít jen tak( toto pravidlo nemusí platit všude, u 1.vesmiru toto pravidlo nemusí platit, ale to už je opravdu nad naše schopnosti, možná navěky!), jenom proto že si vědci neumí poradit a že se jim nechce řešit pravdu, tím že si dosadí vlastní čísla a počítají vlastní neexistující rovnice... Snad vám toto pomůže pochopit jak jsou lidé hloupí a namyšlení a jak se nás snaží oblbovat a vnucovat nám jejich názory ;-) takže schrnuto a sečteno: Hawking a jeho teorie o nedokonalosti vesmíru, o tzv. nemožnosti existence BOHA, jde jednoduše vyvrátit, už jenom proto že to nelze prokázat, proč? Pokud by o tom někdo chtěl diskutovat tak stačí napsat :)))