Reklama

Reklama

Legendární Barbar Conan je zpátky! Z kultovní komixové postavy se Conan vypracoval na ikonu stříbrného plátna, nové nadupané zpracování navíc uvidíme v kvalitním plnohodnotném 3D. Conanova touha po pomstě za smrt jeho rodičů se záhy změní v krutý boj za záchranu národů Hyborie před mocnými silami zla, ve kterém se bitvy s nelítostnými nepřáteli proplétají se souboji s odpornými monstry. Jedinou nadějí na vysvobození Hyborie ze spárů zla je Conan a jeho síla a odvaha. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (1 080)

LihO 

všechny recenze uživatele

Celý film je úplný nezmysel... jediná dejová línia je Conanova pomsta za vraždu svojho otca, takže scenár za moc nestojí a okrem psychopatického Conanovho pohľadu a nezmyselného zabíjania tam toho moc neuvidíte... no napriek tomu sa na to vďaka dobrej hudbe a výbornému graifckému spracovaniu pozerá celkom dobre, ale aj tak som od toho čakal viac ;) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Akce tam místama byla hodně slušná, jen mě mrzelo, že nebyla tam na konci ještě větší. Třeba hned ta na začátku se mě líbila, když byl ještě malý. Prostě jsem tam postrádal něco, z čeho by mě mrazilo po zádech. Když to porovnám s původním Conanem, tak tenhle mě bavil o hodně víc. Ode mě to dostává lepší tři hvězdy. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak hnusný ksicht, jsem už dlouho neviděl. Z toho hlavního hrdiny mi bylo na zvracení. Zlatý Arnold Schwarzenneger. Celkově herecké obsazení bylo vzato z nějakého Obludária. K tomu nudný příběh, ubohé hollywoodské efekty. Prostě katastrofa. Jak někdo napsal na csfd, máte pocit, že se díváte na "bulharský film"! 20% a už tento film nechci nikdy více spatřit! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nie, nebol som nadšený. Starý, dobrý Barbar Conan s Arnoldom je proste klasika, ktorá žiaden remake nepotrebuje a už vôbec nie od "Babráka Conana" - M. Nispela. Miliusov Conan mal úžasnú atmosféru, jeden z najlepších ak nie najlepší soundtrack všetkých čias a vychádzajúcu megastar- Arnolda. Nispelov Conan ponúka hromadu akčných scén a krvi, postavy bez duše a hlavne tupého a nesympatického hlavného predstaviteľa. Stačí porovnať záver. Arnold v temnej atmosfére odfaklí dvoma troma údermi zloduchovi hlavu a je vymaľované. Spolu s hudbou a atmosférou to má čosi do seba. V novej verzi sa Conan oháňa mečom asi 10 minút, stále niekde letí a padá( samozrejme bez zlomenín a škarabancov), z klipového strihu bolí hlava a ja sa neviem dočkať konca. Takýto bezduchý je nový Conan takmer celý. Mimochodom, videl niekto z vás v kameňolome makať modelky hore bez? 40%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Conanovu reinkarnaci považuji za zbytečnou, zvlášť když tradičním důvodem ke vzniku remaku je touha impotentního tvůrce vydělat mrzký peníz na cizím nápadu. Ano, přistoupil jsem k tomuto snímku s předsudkem, ale přesto musím uznat, že rozsekání kouzel svalovcovým mečem bylo o něco zábavnější, než jsem se obával. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (21)

  • Barbar Conan je fiktivní postava, kterou vytvořil ve svých fantasy povídkách americký spisovatel Robert E. Howard. Po Howardově smrti řada autorů Conanovy příběhy rozvíjela (např. Lyon Sprague de Camp). Knihy o Conanovi začal překládat do češtiny Jan Kantůrek, po něm následoval např. Stanislav Plášil. Nejdříve pod hlavičkou nakladatelství Mustang, později pod svým vlastním nakladatelstvím Viking. (Danny F.)
  • Nová filmová verze fantasy R. E. Howarda se chystala prakticky už od doby, co se v kinech objevil Ničitel Conan (1984). (LEGACY)
  • Rose McGowan (Marique) si svojho času mala zahrať Červenú Sonju, hrdinku z pripravovaného filmu, ktorý sa odohráva v rovnakom svete ako Conanove príbehy. (Macejko)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Hezoun z Twilightu jako Herkules Conanovič

Hezoun z Twilightu jako Herkules Conanovič

09.04.2013

Tohle je „ten druhý Herkules". Jak už víte i z našich novinek, momentálně vznikají dva filmy o nejslavnějším starořeckém gerojovi. Ten prestižnější má Dwaynea Johnsona, kupu hvězd ve vedlejších… (více)

Rockův Herkules má konkurenci

Rockův Herkules má konkurenci

06.02.2013

A je to tu zas. Naposledy jsme se dočkali souboje dvou Sněhurek, Burton a del Toro natáčejí konkurenční adaptace Pinocchia... a dočkáme se i dvou hromad starořeckých svalů. Už víte, že Brett Ratner… (více)

Reklama

Reklama