Reklama

Reklama

Deathstalker II – Duel Titánů

  • Česko Deathstalker II - Souboj Titánů (více)

Volné pokračování příběhů legendárního hrdiny Deathstalkera o boji s útlakem a kouzly. Deathstalker v tomto příběhu společně s mladou krásnou dívkou osvobodí říši od čaroděje a upírky, kteří říši ovládají. Dvojrole upírky a přítelkyně Deathstalkera dává filmu zajímavý nádech. Ve filmu nechybí ani špetka humoru a pobavení. Konečný boj čarodějů a Deathstalkera vás opět uvede do dobrodružství starověku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Stalkere, to je tvůj meč, nebo jsi tak rád, že jsi se mnou?- Typická béčková záležitost osmdesátých let s comicsovým lookem a v papundeklových kulisách. Deathstalker putuje do říše čaroděje Jareka, aby s ním zúčtoval. Společně s ním cestuje Reena, která je ve skutečnosti princeznou Evie, skutečnou následnicí trůnu. Cestou narážejí na rozličné zabijáky, s nimiž není těžké si poradit. Na hřbitově pak vylezou z hrobů zombie! To ovšem není nic proti Amazonkám a jejich těžkotonážní člence, co dá vzpomenout na Helenu Růžičkovou ve Třech oříškách... Spousta polonahých svůdných žen, vlastně prsa jsou všude, kam se podíváš, a dokonce dojde i na ženský zápas v bahně. Finále předchází dívčí válka a čaroděj se ukáže nejen jako ten, co najednou neumí kouzlit, ale i jako špatný šermíř. Samozřejmě je to taškařice utahující si z Conana (je zde zmíněn) a vezoucí se na tehdejší populární vlně heroic fantasy. Ocení buď pamětníci, sběratelé nebo ti, co se rádi baví s nadhledem. ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha béčkových „sword and sorcery“ filmů 80. let, který se ovšem (na rozdíl od prvního Deathstalkera) nebere ani trochu vážně. Známý béčkař Jim Wynorski si zjevně uvědomil velmi omezené možnosti extrémně nízkého rozpočtu, a tak to celé vzal s humorem a se snahou natočit co nejblbější a nejabsurdnější film co to jen jde. Špatné herecké výkony a laciná výprava (která se jen velmi vzdáleně podobá poutavým plakátům Borise Valleja) mu tedy hrají do karet a výsledek je zábavnou taškařicí, která vcelku úspěšně paroduje mnohá žánrová klišé. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento film je rovnako tupý a lacný ( pravdepodobne ešte lacnejší - používa totiž aj zábery z prvej časti ) ako predchádzajúci film, len nemá to béčkové kúzlo, ktoré prvého DEATHSTALKERA obklopovalo. Film je jednoducho nevydarený. Škoda, lebo občas sa vo filme objaví svetlý moment. Zvyšok je fraška. A netušil som, že v hlbokom stredoveku, v lacných zapadnutých krčmách pili zo sklenených pivových pohárov ()

hladass 

všechny recenze uživatele

První díl Deathstalkera byla levná, lehce erotická, ale zábavná blbůstka, kterou druhý díl ještě ve všech směrech překonává... Dříve než se Velký Jim začal specializovat na zmutovanou a přerostlou faunu všeho druhu, střihl si tento extrémně levný kousek, ve kterém se s ničím nesere, nic se nebere vážně a tak není problém dát do filmu scény s prvního dílu, útok zombies, kouzla, boxerský zápas mezi hlavním, neustále hláskujícím hrdinou a několika metrákovou amazonkou, souboje s amazonkami a tak bych mohl pokračovat... Nahoty se Velký Jim taky nikdy nebál a tak v tradici pokračující z jedničky se ve filmu objevuje velké množství koz a koziček... Což není nikdy na škodu... Krve samozřejmě ubylo, ale co už... Prostě je to blbé, infantilní, ale já se bavil... ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

- Jmenuji se Eva. - A já Deathstalker! Od začátku naprosto navážno sranda s ještě hulvátštějším Deathstalkerem, vysmívající se i prvnímu dílu, který zároveň vykrádá o celé scény (něco jako v Tureckých válkách). Scénář tenhle film rámuje do sekce pravé jihoamerické telenovely (intrikaření ve stylu "ty štětko, čórhlasmi palác!") a českej dabing tomu dodává korunu. Samozřejmě nechybí big and muddy-wet boobs a pořádná píchačka. Nejkouzelnější je ale hudební motiv, který jeden pidižvík přeinterpretuje na jakousi loutnu nezapomenutelným perform-skillem. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • John Terlesky (Deathstalker) a Toni Naples (Sultana) sa pri svojom šermiarskom súboji zaobišli bez dablérov. (beso74)
  • Nemŕtvych mŕtvych z cintorína hrali obyvatelia blízkeho mestečka. (beso74)
  • Pôvodný scenár sa niesol v oveľa vážnejšom duchu. (beso74)

Reklama

Reklama