Reklama

Reklama

Barbarská královna 2

(neoficiální název)
  • USA Barbarian Queen II: The Empress Strikes Back
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ve zlaté době středověku je po zmizení krále jeho žena, královna (Lana Clarkson), zrazena svými poddanými a odsouzena k bolestivé smrti. Naštěstí se jí povede uniknout a přidat se k rebelské skupině, které vévodí bojovné ženy. Královna se k nim přidává a brzy se stává jejich vůdkyní. Spolu s ostatními rebely připravují plán, jak obsadit hrad, který jí byl násilně odejmut. Podaří se královně a ostatním barbarkám přemoci krále a jeho armádu a získat zpět trůn spolu s blahobytem pro její království? (Prochy38)

(více)

Recenze (10)

kwaicheng odpad!

všechny recenze uživatele

Špatná zpráva hned úvodem: zpumprlíkovaní muzikanti co nahrávali hudbu k jedničce nestačili vystřízlivět, tudíž film je opět audionebezpečným. Barbaří královna přestože přesídlila z hliněné haluzny do jakéhosi zámku pána, který měl v erbu zdvižený prostředníček, přesto si moc nepolepšila. Asi je jejím osudem aby ji perverzní kasteláni, středověcí automechanici a podobná svoloč v každém díle natahovali nahatou na skřipec. Dvojku chtli mít tvůrci stylovější a tak komparz co hraje stráže navlíkli do papundeklových zbrojí, které drželi pohromadě jen za pomocí nějakých kalounů. CHudáci stráže, ani neviděli zpod přilbic. Jo, pozorný divák hned v první scéně odhalí, že hádce hlavní hrdinky s chůvou nechápavě přihlíží hlavní dvojice protagonistů ze seriálu Chobotničky z 2. patra..holt si asi spletli studio nebo já nevím co. ()

Marty_v.S. 

všechny recenze uživatele

Slabší a o dost ukecanější film než první film s královnou barbarů. Mimoto již nemá s mečem a sandály co do činění. Děj se nám drobet posunul v čase a prostoru, takže moc barbarů nečekejte. Lana Clarkson ukazuje opět své "charizma", tentokrát již o něco vyvinutější ;) Mazaná je scéna v lese, kdy se dvě hrdinky perou, do hlíny převrhnou káď s vodou a už tu máme zápas v bahně ;) V závěru uvidíme i trochu té magie. Jinak je to v pravdě bída. Určeno pouze pro fanoušky Lany Clarkson. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

V osmdesátých letech dostával i filmový brak své pokračování. A film 'Barbarská královna' je jeden z nich.  A stejně jako u předchozího snímku je i zde dějová šablona nemálo známá. Ano, hodně scén připomíná Robina Hooda. Co se týče kvality snímku, je to stejné jako posledně. Katastrofální výprava, ženské kostýmy takové, aby si i oko nemravovo přišlo na své, bojové scény k smíchu. Nebo že by opravdu nemotorné polonahé děvy takřka mrknutím oka zvládli rytíře ve zbroji? Herecké výkony je opět zbytečné hledat. Už v předchozím snímku kýč spojený s naivitou rozboural své hranice. Tady to jinak není. Co k tomu víc dodat. Zhlédnout snad jen s pevnou náturou a nostalgií. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Od barbarského veku, ku stredovekej dobe. S prvou KRÁĽOVNOU to nemá absolútne nič spoločné. Bol to len marketingový ťah ( ostatne Roger Corman ). A keďže to nemá súvis dejom, postavami a ani dobou, nezrovnávam. Má to ale rovnaké chyby. Zdĺhavosť ( aj napriek krátkej stopáži ) a scenáristickú neschopnosť využiť niektoré témy v lepší celok. Zrejme kvôli rozpočtu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

3/10 Asi posledný zárez Rogera Cormana v žánri sword and sorcery je vo svojej podstate nudné céčko, ktorého jediným zábavným elementom sú sexy barbarky na čele s neodolateľnou Lanou Clarkson (dôjde aj na súboj v bahne) a občasné hlášky rozmaznanej princeznej, čo je ďaleko za zábavnosťou prvého Deathstalkera a čiastočne aj prvej Kráľovnej barbarov. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama