Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (65)

plakát

Doupě (2014) 

Přemejšlel jsem jestli dát 3* nebo 4*, ale nakonec dám ty 4* ...sice to mělo dost stupidní scénář a podle mě občas trapný hlášky, ale uteklo mi to rychle a snad jsem se ani chvíli vyloženě nenudil. Dobrý film pokud máte rádi svižnou akci a chcete si odpočinout a nezapínat mozek.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Nakonec měním na tři jakožto střed...protože nevím jestli se mi film zhnusil takovou mírou násilí a brutality..nebo jestli se mi líbilo jeho našlápnutí a zábavný akce...ale chraň bože aby to neviděli děcka...

plakát

Don Jon (2013) 

Pro mě absolutně nesympatickej herec...nevim co se mi na tom filmu mělo líbit. Snad poprvé mě lákalo odejít ze sálu před koncem filmu...no ..ale přežil jsem to takže za 2*.

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Tak teď nevím moc jak hodnotit...chvílema se mi to líbilo hodně...chvílema jsem zas pro změnu nevěděl co se děje a proč ty triky vypadají tak nehezky...střídala se u mne po celý film zábava s nudou ale přežít to šlo v pohodě. Za 3*

plakát

Wolverine (2013) 

Zklamání...a to mám všechny X-Meny a předchozího Wolverina opravdu v lásce...ale toto..co to bylo? ://

plakát

2 zbraně (2013) 

Teda když jsem na to včera šel čekal jsem to mnohem horší..ale ono mě to překvapilo. Sice jak už tady někdo zmínil tak dost nevyrovnaně střídají svižné scény ty poněkud utahané, ale i tak je to pořád dobrá zábava.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Nebýt Meyerse, kvůli kterému jsem na to šel, dal bych odpad. Hudba se k tomu absolutně nehodila...zbytečné scény..jakoby balancování mezi sobě si odporujícími žánry..nehezké triky..