Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (106)

plakát

Pohřben zaživa (2010) 

Skvělý film s úchvatným koncem. Mám Ryana Reynoldse moc rád a opravdu jsem si nedokázal představit, že se celý film dokáže odehrát jen v jedné bedně. Takže úplně zaslouženě 4*.

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Postupně si mě film získával, ale kupodivu to nebylo díky jemu samotnému. Nejprve bych dal 2 * za divné jednání, moc ostré přechody v ději a nudná místa, poté bych zvedl na 3, díky Pattinsonovi. Líbil se mi v HP, připadal mi slizký v TW, ale tady jsem ho začal prát vážně a opravdu jsem ho jako herce začal mít rád. Role mu sedla. V této chvíli jsem začal uvažovat o 4* a konec mi to potvrdil .... moc příjemný film. Asi si ho pustím minimálně ještě jednou

plakát

Bruno (2009) odpad!

Tak tohle byl opravdu oříšek ... tak rozporuplný film jsem snad ještě neviděl. V jistých okamžicích (ti co to viděli si na pár vzpomenou) jsem to měl chuť vypnout,ale jindy jsem se zasmál, a to upřímně. Vždy mi bylo líto obětí Bruna, ale bylo mi líto i Bruna samotného. Na konci jsem jen fascinovaně hleděl na společnou píseň a nechápal. Jak to udělal? Ale pře to všechno musím celkově hodnotit opravdu špatně. Je mi líto, ale asi to opravdu není můj šálek kávy.

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Ze začátku 4*, tak to (po vtipných částech) kleslo na 3* ale konec to opět vyhoupl na 4* ... ale jen mezi námi, nikdy víc se už na to nepodívám.

plakát

Božská relikvie (1986) 

Vzpomínky z mládí na tuto akci přídávají hodnocení hodně. Ale co člověk nadělá? Jinak hodnotím dokonalou akrobacii Jackieho.

plakát

Bobule (2008) 

Hodně příjemný film, ale ti dva hlavní představitelé (Hádek a Langmajer) to upe níčí :(. Ani Terezka to nezachrání.

plakát

Billy Elliot (2000) 

Nevím jak to tento film dokázal, ale dostaly se mi slzy do očí. A ať už by byl sebehorší (což rozhodně není), tak si zaslouží plných 5 hvězdiček.

plakát

Komando (1985) 

Již dlouho jsem se nenasmál tak, jako při sledování komanda po 24 letech od jeho vzniku. Když k tomu připočtu co ve mě zanechaly Žhavé výstřely 2, tak prostě nejde zůstat vážný. Navíc v originálním znění je každá věta od arnieho peckou ;)

plakát

Desperado (1995) 

Nezapomenutelně akční Antonio, nezapomenutelně smyslná Salma a nezapomenutelně sympatický Steve "vypravěč" ....

plakát

Max Payne (2008) 

Za normalnich okolnosti bych tomu to filmu dal 3*,jenze jen vsudypritomny, hloupe pomalu padajici a (jeste jednou) vsudepritomny snih me uz ke konci vytacel...takze sory maxi/marku