Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (23)

plakát

Alvin a Chipmunkové (2007) 

Když odhlídnu od všech těch neskutečných hudebních šíleností, kterých se tvůrci dokázali dopustit během necelý hodinky a půl, je to docela příjemně roztomilá oddechovka..

plakát

Drive (2011) 

Intenzivní pocit. Po dlouhý době (snad od chvíle co jsem poprvé viděla Donnieho Darka) mám v sobě intenzivní pocit po zhlídnutí filmu. Vizuální, hudební, emocionální, zkrátka dokonalý filmový zážitek + pro mě neuvěřitelně uhrančivý Ryan Gosling. Snad se mi odstupem času podaří napsat něco inteligentnějšího, ale na víc se půl hodiny po dohrání závěrečný A Real Hero nezmůžu.

plakát

Prázdniny v Římě (1953) 

Kouzelné, dojemné, roztomilé, úsměvné, vtipné, silné, a přitom tak jednoduché a přirozené..

plakát

Moneyball (2011) 

Zajímavý na mým hodnocení 4/5 je to, že nekoukám na sportovní filmy a o baseballu vím velký kulový.. Přesto mě tenhle flim dokázal zabavit celých 133 minut. Možná je to proto, že spíš než baseballu se tady dočkáte spoousty dialogů, který jsou ale podle mě dost dobře zvládnutý po všech stránkách. Moneyball místy pobaví, donutí k zamyšlení, citlivky jako já dojme, ale rozhodně neznudí. Čest Bennettu Millerovi, že dokázal na dvě hodiny upoutat pozornost i takovýho antisportovce, jako jsem já!

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Mně ten film zkrátka sedl.. Nevím, jestli za to může moje momentální rozpoložení nebo se mi bude líbit i po druhým zhlídnutí, ale bavila jsem se celou dobu a na pár místech jsem se úplně našla.. a taky tam hraje sympaťák Bradley Cooper!

plakát

Stmívání (2008) 

Přestože jsem se tomu bránila hodně dlouho, nakonec to na mě působí jako dost charismatickej film, nedokážu popsat co přesně je na něm tak zajímavýho, ale fascinovaně jsem koukala až do konce. Rozhodně tomu dost přidala i výborná hudba, kterou bych u tohohle typu filmu už vůbec nečekala.. aneb Před filmem - Když už jde ta fenomenální blbost v televizi, já se na ni podivám... Po filmu - Cože? To už je konec?!

plakát

Jmenuji se Oliver Tate (2010) 

Je to asi měsíc, co jsem si Submarine v jednom chmurným dni plna očekávání pustila. Matně si vzpomínám, že na konci jsem byla nadšená. S odstupem času už si ale nepamatuju snad ani na jednu scénu, která by mě nějak víc oslovila. Takže asi to má v sobě víc než jen průměrnej snímek, ale já si za boha nemůžu vzpomenout co.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

"Jsi příliš hloupý na to, abych tě urazil." "Díky."... Tak tenhle film je úžasnej lék na depresi. Pochybuju, že jsem ho poprvé viděla zároveň naposledy, protože už teď se těším, až se budu utápět ve svý melancholický náladě a místo Sigur Ros si jako vysvobození pustím Hangover. Bude to příjemná změna.

plakát

Obhájce (2011) 

Zajímavý. Obyčejně si u mě 5/5 zaslouží film, kterej má originální zápletku, výborný herecký obsazení, dechberoucí efekty nebo aspoň určitý kouzlo, za který může buď celková atmosféra nebo klidně jedna jediná scéna. Ale když já se u tohohle prostě bavila daleko líp než u kterýhokoliv jinýho 4* filmu.. No dobře, ruku na srdce, možná za to může Matthew McConaughey, ale minimálně těch 80% je poctivě zaslouženejch!

plakát

Temný rytíř (2008) 

Wow, tak dlouho jsem se tomuhle filmu bránila, protože nemám ráda tenhle žánr a vůbec jsem netušila, jakej filmovej zážitek mi málem unikl!! Dokonalý herecký výkony, hudba, efekty, a já nevim co všechno ještě vychválit. Opravdu škoda, že jsem Temnýho rytíře nestihla v kině.