Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (12)

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Tohle je pro mě tak trochu srdcová záležitost. Sice příběh není vyprávěn mistrovským způsobem, ale audio-vizuální stránka mě natolik uchvátila, že z mého pohledu nelze dát nic jiné než pět hvězd. Doteď si vybavuji, když jsem poprvé viděl první scénu, s podmanivými tóny "The Grid"......

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Pokud tenhle film berete vážně, tak budete trpět. Jediné jak si film vychutnat je buďto totálně vypnout a sledovat jen akční scény, nebo se smát nad doslova blbostma, které jsoou ve filmu zastoupeny v opravdu hojném počtu. Kdyby ten film ubral na vážnosti byla by to výborná parodie, ale bohužel není.

plakát

Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 

Řeknu to to takhle - knížka(y) je(jsou) lepší (to platí nejspíš obecně). Film není špatný, některé obrazy z knížky jsou dobře převedeny, jiné chybí. Jinak mé pocity přesně vystihl Matty.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Tohle je prostě pecka - starej dobrej akčňák, co víc si přát. Skvělý spád s výborným závěrem, plným drsných hlášek. Jednoduše pět hvězd.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Tak moje pocity přesně vystihl Tom Hardy. Opravdové překvapení letošního roku.

plakát

Red 2 (2013) 

Pořád je to ten styl filmu, který mám rád. Ale oproti jedničce, to už není ono, i když John Malkovich to vylepšuje sebevíc.

plakát

Red (2010) 

Přesně tenhle typ filmu mi sedne. Výborní herci, kteří se navzájem skvěle doplňují a tvoří tak úžasný tým. Celou dobu jsem se náramně bavil. Nic víc, nic míň.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Může obsahovat SPOILERY: Tak nevím, mám takové rozporuplné pocity. Zaprvé námět - zajímavý nápad, i když američané a evropané nejsou asi moc na tento typ sci-fi zvyklí (V Japonsku to musí mít úspěch, ale Japonsko je v určitých ohledech kategorie sama pro sebe), ale něco mi v tom chybělo. Zadruhé - postavy. Ohromné rozdíly - hlavní postavy mi docela sedly (lepší průměr), kdežto některé vedlejší (například dva "vědci") mi vysloveně přišli jako pěst na oko. To také trochu souvisí s dalším bodem - jaký styl filmu to měl vlastně být ? Občasné "komediální" scény (+potitulková) by se možná vyvedly, kdyby nebyly tak výrazné. I když si totiž celý film hraje na jakousi vážnost, objeví se v průběhu nečekaná, absurdní scéna (pokud možno, s hlavní rolí mých oblíbených "vědců"). Ale po vypnutí mozku a vnímání pouze akce, si Pacific Rim možná člověk dokáže užít a film nemusí působit tak špatně jako působil na mě. Celkově dvě hvězdy, protože sem očekával něco alespoň na úrovni zmiňovaného Monstra (i když to je trochu jiný šálek piva), ale i tak se na to dalo naštěstí koukat - mohlo to dopadnout i hůř ... :)

plakát

Video Game High School (2012) (seriál) 

Tvorbu Freddieho Wonga jsem na YouTube (FreddieW) sledoval už nějaký ten pátek a tak jsem se na tenhle seriál opravdu těšil. A Freddie nezklamal. Ideální seriál na odlehčení a pro hráče parádní zábava. Kulisa školy pro hráče je dobrý nápad, jen není zpracována k dokonalosti.